Autocamper i Europa

En autocamper giver frihed og plads til eventyr

Mange drømmer sikkert om at køre Europa rundt på må og få, og med en autocamper rykker drømmen lidt nærmere. I bestemmer selv tempoet, og når I ikke har lyst til at køre længere, finder I bare en ledig campingplads og overnatter der. Ja, i Sverige og Norge kan I endda campere næsten hvor I vil. Det gør kør-selv-ferie i en autocamper til den absolutte frihed.

Hos os kan I leje forskellige typer af autocampere alt efter antallet af rejsende, økonomi og temperament. Fra den mindste og mest primitive camper til den store familiecamper med alle tænkelige bekvemmeligheder. Behagelig komfort for hele familien, mens I er midt i eventyret.

Hos os kan I leje en autocamper i de fleste europæiske lande; Island, Irland, Storbritannien, Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien, Portugal og Kroatien samt Sverige og Norge. Og i hvert land kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by, endog i et andet land.

Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Har du spørgsmål om kør-selv-ferie i autocamper eller ønsker at leje en?

Kontakt vores rejsespecialister. Kontakt

Kontakt