Fra San Diego: Hval- og delfinsafari

San Diego er et af de bedste steder at se hvaler året rundt. Gråhvaler migrerer vinter og forår fra Alaskas farvande til kælvende laguner i Baja California. Om sommeren søger de legendariske blåhvaler føde ud for San Diagos kyst.

San Diego er en af de bedste steder at se hvaler hele året rundt. Gråhvalerne trækker henover vinter og forår fra fourageringsområderne i Alaskas farvande til kælvelagunerne i Californien og tilbage. Om sommeren holder de legendariske blåhvaler, verdens største dyr, normalt til udenfor San Diego kyst for at finde føde. Du kan også få øje på fin-, blå-, pukkel- og vågehvaler i løbet af sommerens hvalsafarisæson. Derudover vil du ofte se grupper af delfiner, herunder halvgrindehvalen, almindelige delfiner, stillehavshvidside og øresvin. Kaptajnen vil også udpege andet dyreliv som søløver, forskellige fisk som mola mola (klumpfisk), og et udvalg af havfugle som hejrer, terner, pelikaner og måger. 

Se de ekstraordinære pattedyr i deres naturlige habitat på denne fantastiske bådtur. Den dygtige besætning vil hjælpe dig med at finde hvalerne og andet dyreliv som delfiner og søløver. Lær om marinelivet og det lokale miljøarbejde fra professionelle kaptajner og hvalfangere, der arbejder på San Diego Natural History Museum. Du kan måske endda få øje på en hvalkalv sammen med sin mor, når de vender tilbage fra Arktis. Dette er en fantastisk og spændende tur for alle aldersgrupper. Du har garanti for at se hvaler eller delfiner. Hvis du ikke ser nogle hvaler eller delfiner på bådturen, vil du få en billet, der er gyldig til en ny hvalsafari i San Diego eller bådtur.

San Diego er hurtigt ved at blive en af verdens bedste steder at tage på hvalsafari. Byen er hjemsted for hvaler, delfiner og havfugle, og den har en af verdens smukkeste kyststrækninger.  Nyd lærerige fortællinger fra kaptajner og uddannede naturforskere, der arbejder på det naturhistoriske museum.  Se blåhvaler og delfiner ombord på en stor, hurtig, og stabil båd.

Fra 388 kr.
pr. person

Lokation:
San Diego County, Gaslamp Quarter, San Diego Natural History Museum, Maritime Museum of San Diego, Downtown San Diego, Californien, Coronado, San Diego

Varighed:
4 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
4/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Yderligere information

 • Kystvagten kræver, at der fremvises foto-ID ved ombordstigning
 • Der er i øjeblikket kun adgang til dækkene udenfor via trapperne. På bådturen er der midlertidigt ikke adgang for kørestole på grund af restriktioner af udendørs siddepladser.
 • Mad og drikkevarer kan købes ombord og er ikke inkluderet i turens pris

Inkluderet

 • 3,5- eller 4 timers hvalsafari
 • Indendørs og udendørs siddepladser
 • Fortælling og dokumentarfilm
 • Drikkepenge

Ikke inkluderet

 • Mad og drikkevarer (kan købes)
 • Hotelafhentning og -afsætning

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011