Fra San Diego: Hval- og delfinsafari

San Diego er et af de bedste steder at se hvaler året rundt. Gråhvaler migrerer vinter og forår fra Alaskas farvande til kælvende laguner i Baja California. Om sommeren søger de legendariske blåhvaler føde ud for San Diagos kyst.

Tag på et eventyr i havet på en delfin- og hvalsafaritur ud for San Diegos kyst. Hold udkig efter gråhvaler, blåhvaler, almindelige delfiner og mere, mens du glider over Stillehavets mørkeblå vand.
San Diego er et af de bedste steder at se hvaler året rundt. Gråhvaler migrerer vinter-forår fra fødepladser i Alaskas farvande til kælvningslaguner i Baja California og tilbage. Om sommeren fodrer de legendariske blåhvaler, de største dyr på jorden, almindeligvis off-shore af San Diego-kysten.
Du kan også se finne-, blå-, pukkelhvaler og vågehvaler i løbet af sommerens hvalsafari-sæson. Derudover vil du ofte se bælge af delfiner, herunder Risso's, Common, Pacific White-Sided og Bottlenose Dolphins. Din kaptajn vil også fremhæve andet dyreliv såsom søløver, forskellige fisk som Mola Mola (Solfisk) og en række havfugle såsom hejrer, terner, pelikaner og måger.

Se disse ekstraordinære pattedyr i naturen på dette spektakulære krydstogt. Ekspertbesætningen hjælper dig med at lokalisere disse væsner og yderligere marine dyreliv, såsom delfiner og søløver. Lær om livet i havet og den lokale miljøindsats fra professionelle kaptajner og hvalfangere, der arbejder på San Diego Natural History Museum.
Du kan endda se en hvalkalv, der rejser med sin mor, når de vender tilbage fra Arktis. Dette er en fantastisk og spændende rejse for alle aldersgrupper. Garanteret hval- eller delfinobservation. Hvis du ikke ser en eller anden type hval eller delfin under krydstogtet, vil du få udstedt et pas, der er godt for en anden San Diego hvalsafari eller havnekrydstogt.

San Diego er hurtigt ved at blive en af verdens bedste hvalsafari-steder. Byen er hjemsted for hvaler, delfiner og havfugle og byder på en af verdens smukkeste kyster. Nyd levende pædagogisk fortælling fra kaptajner og uddannede naturforskere ansat af Natural History Museum. Se blåhvaler og delfiner i komfort på en stor, hurtig og stabil båd!

Fra 389 kr.
pr. person

Lokation:
San Diego havn, Gaslamp Quarter, USA, Maritime Museum of San Diego, Downtown San Diego, Californien, Coronado, San Diego

Varighed:
3.5 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
4/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Yderligere information

 • Kystvagtens regler kræver et billed-id ved boarding
 • Bemærk, at adgangen til ydre dæk kun er via trapper, dette krydstogt er midlertidigt ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere på grund af begrænsninger for udendørs siddepladser
 • Mad og drikkevarer kan købes ombord og er ikke inkluderet i turens pris
 • For at sikre, at din gruppe kan sidde sammen, skal du sørge for kun at lave én reservation for hele din fest. Hvis medlemmer af din gruppe foretager separate reservationer, kan aktivitetsudbyderen ikke garantere, at I sidder sammen

Inkluderet

 • 3,5- eller 4 timers hvalsafari
 • Indendørs og udendørs siddepladser
 • Fortælling og dokumentarfilm
 • Drikkepenge

Ikke inkluderet

 • Mad og drikkevarer (kan købes)
 • Hotel afhentning og aflevering

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011