Cannes Beach Résidence(ex Pierre et Vacances Cannes Beach)

Dette foto er fra Cannes

Meget stort og velfungerende feriested beliggende i Cannes la Bocca med mange forretninger, restauranter og cafeer, blot 3 km fra Cannes centrum.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Bar
  • Aircondition
  Værelses faciliteter
  • TV på værelset
  • Balkon/terrasse

  Her skal du bo

  Vis på kort

  Kun få andre steder oplever året rundt et så behageligt klima, et smukt lys og en enestående overgang mellem havet og de skovklædte bjergskråninger bag byen.

  Shopping er næsten en kunstart i Cannes - prøv fx at gå en tur bag La Croisette i Rue d'Antibes eller i gågadeområdet omkring Rue Meynardier. Cannes har også et utal af spændende restauranter, hvor I kan nyde alle mulige middelhavsspecialiteter som bouillabaisse eller ratatouille.

  Cannes Beach Residence er et meget stort feriested i Cannes la Bocca med mange forretninger, restauranter og cafeer, blot 3 km fra Cannes centrum. Skal I til Cannes og vil undgå at parkere bilen, er der kun 75 m til det nærmeste busstoppested, og bussen går direkte ind til centrum.

  Her er de bedste muligheder for såvel soldyrkere og Rivieraentusiaster som idrætsudøvere og børnefamilier. I kan nyde livet ved poolen (uopvarmet), gå ned til stranden, foretage udflugter til det skønne bagland eller besøge nogle af de andre rivierabyer.

  På stedet er der desuden restaurant og bar, jacuzzi, tyrkisk bad, sauna og fitness. Om aftenen er der underholdning ved poolen, og ugen igennem er der diverse sportsaktiviteter og udflugter, der enten er gratis eller mod betaling.

  Bestil her