Odalys Résidence Club Domaine Saint Loup

Bestil nu og få 20% rabat på min. 1 uges ophold i Launguedoc-Roussillon. Flot og meget hyggeligt resort i Cap d'Agde i Languedoc-Roussillon med lave bygninger grupperet omkring den skønne, 360 m2 store swimmingpool med børnebassin.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
 • Børnepool
 • Udendørs swimmingpool
Hotel faciliteter
 • Restaurant
 • Bar
 • Strand
 • WiFi i fællesområder
Sport
 • Golf: ca 2 km. Betales direkte
Værelses faciliteter
 • TV på værelset
 • WiFi på værelset (betaling): gratis
 • Køkkenniche: Enkelt køkkenudstyr
 • Balkon/terrasse

Her skal du bo

Vis på kort

Cap d'Agde er den største af feriebyerne i Languedoc-Roussillon, en livlig og moderne by. I byens centrum, på gågaderne, på torvene og omkring den farverige lystbådehavn kan I opleve et fantastisk gadeliv. Her er restauranter, barer, cafeer, alle former for forretninger og ikke at forglemme et kasino for de spillelystne.

Den 14 km lange sandstrand er hele rejsen værd, fin og børnevenlig, men Cap d'Agdes største forlystelse er nok det store Aqualand med swimmingpools, rutsjebaner og meget mere. I kan desuden prøve den meget flotte golfbane med 9 og 18 huller eller benytte jer af de mange andre sportstilbud.

Byen Agde (5 km), der blev bygget af grækerne for 2500 år siden, er helt fantastik med bymurene og den gamle bydel, katedralen og charmernede butikker, cafeer og restauranter.

Résidence Saint Loup er et flot og meget hyggeligt resort beliggende i grønne omgivelser på 4 ha. De lave bygninger er grupperet rundt om den skønne, store swimmingpool på 360 m2 med soppebassin.

På stedet er der reception, legeplads, møntvaskeri, bar, restaurant, pizzeria og supermarked. Fra 19. marts - 10 oktober er der gratis aktiviteter for voksne samt børn i miniklubben (4-11 år) og i teenageklubben (12-15 år). 

 Lige over for Résidence Saint. Loup er der et stort center med 35 tennisbaner og squash (mod betaling). 3 km til til 18-hullers golfbane.

Om værelserne

1-værelses lejlighed (på 1. sal)

Opholdsrum med to sovepladser, køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, miniovn og kaffemaskine, badeværelse, safe samt balkon med havemøbler. 18 m2. 2 personer.

3-værelses lejlighed

Opholdsrum med to sovepladser, køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, ovn, mikroovn, opvaskemaskine og kaffemaskine, to soveværelser med hver to senge, badeværelse, safe samt balkon eller terrasse med havemøbler. 46 m2. 6 personer.

2-værelses lejlighed

Opholdsrum med to sovepladser, køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, ovn, mikroovn, opvaskemaskine og kaffemaskine, soveværelse med to senge, badeværelse, safe samt balkon eller terrasse med havemøbler. 39 m2. 4 personer.

Rabatter

Rabat
20% rabat ved minimum 2 ugers ophold i perioderne
05. maj - 06. juli 2018
01. september - 02. november 2018

Bestil her