Château de l'Aubrière, Tours, Loire

Romantiske Loire

Châteaux de l'Aubrière, Château de l'Aubrière (Tours)

Château Aubrière ligger ca. syv kilometer nordvest for Tours med udsigt over Choisille-dalen, omgivet af en engelske park på ca. 15 ha. Når I kører gennem porten mødes I af en bakke med platan-træer der fører op til slottet hvor et rødtræ og en ceder rejser sig majestætisk.

Efter et par trin op til slottet ankommer I til en typisk engelsk entre. Et ildsted, nogle engelske symboler indgraveret på egesøjler og et portræt af Mr. Ernest Henry Martell og hans kone. Den store stue byder jer velkommen til morgenmad og på hotellets to etager (ingen elevator) finder I værelserne, alle med privat badeværelse.

Fra 595 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et slot blandt slotte

Château de l'Aubrière ligger i Touraine-området med udsigt over Choisille-dalen og blev opført i den elegante Napoleon III-stil med parketgulv i egetræ og vægge prydet af gobeliner i de pragtfuldt indrettede værelser og suiter. Hotellets mangeartede værelser byder på imponerede navne som Leonard de Vinci, Chenonceau, Langeais-Chinon, Amboise, Martell eller Ussé, og alle er de forskellige i størrelse og indretning, men alle med privat badeværelse. 

Gæster bliver altid forelsket i den stort anlagte park, og når I slentrer en tur på stierne i parken, kan I se mange forskellige arter af træer som lindetræer, akacie- og kastanjetræer, blågran, taks og tuja, egetræer, nogle fyrretræer, Atlasceder, abetræer og flodceder - et helt lille arboret, og nogle af træerne er flere hundrede år gamle. Og med lidt helt ser I legende egern, et rådyr eller hører en ugle, en rødhals eller en høg.

Château de l'Aubrière har ingen restaurant, kun servering af morgenmad. Om sommeren kan I få morgenmaden serveret på terrassen og slappe af i den opvarmede swimmingpool.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud