Citadines Paris Republique

Dette foto er fra Paris

Citadines Voltaire République ligger i 11. arrondissement i et charmerende kvarter på Avenue Parmentier nær Place de Republique.

Bestil her

Her skal du bo

Vis på kort

Citadines Voltaire République ligger i 11. arrondissement i et charmerende kvarter på Avenue Parmentier nær Place de Republique og Père Lachaise kirkegården, der er et yndet turistmål, da bl.a. Jim Morrison, Proust og Chopin ligger begravet her.

I kan også slendre rundt i de smalle gader i det populære Marais-kvarter med de mange gallerier og lækre butikker eller gå en tur gennem de populære kvarterer Belleville og Ménilmontant.

Indkøbsglade gæster vil elske at besøge markedet på Boulevard de Belleville.

På stedet er der reception med døgnbemanding samt morgenmadsrestaurant. Nærmeste metrostation er Parmentier.

Om værelserne

1-vær. lejl., 2 pers.

Lejlighederne har opholdsrum med telefon, satellit-tv, cd-afspiller, internetforbindelse og to sovepladser, køkkenniche med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn/grill og brødrister samt badeværelse med hårtørrer. 25-27 m2.

2-vær. lejl., 4 pers.

Lejlighederne har opholdsrum med telefon, satellit-tv, cd-afspiller, internetforbindelse og to sovepladser, køkkenniche med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn/grill og brødrister, soveværelse med to senge. samt badeværelse med hårtørrer. Ca. 38 m2.

1-værelses lejlighed, 2 personer

Pæn og velindrettet lejlighed med kombineret opholds- og soverum (sovesofa eller dobbeltseng), telefon og fladskærms-tv med satellit. Strygejern og strygebræt. Safe. Badeværelse med hårtørrer, separat toilet. Fuldt udstyret køkkenniche med opvaskemaskine, elkkedel, mikrobølgeovn m.m. Internetadgang. Ca. 20 kvm.

2-værelses lejlighed, 4 personer

Opholdsrum med telefon, satellit-tv, cd-afspiller, internetforbindelse og to dobbelt sovesofa, fladskærms-.tv md satellit. Safe. Strygejern og strygebræt. Aircondition. Køkkenniche med køleskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, elkedel m.m. Badeværelse med hårtørrer. Soveværelse med dobbeltseng eller to senge. Trådløst internat. Ca. 29-35 kvm.

Bestil her