Rejser til de franske Alper

Frisk luft, sollys og pragtfulde bjergtoppe i Alperne

De Franske Alper er både til aktiv ferie og ikke mindst til en familieferie med børnene. Tag på kør-selv-ferie til De Franske Alper - eller flyv til Lyon lufthavn og lej derfra en bil, der står klar til dig, når du ankommer, så du kan køre på eventyr i De Franske Alper.

I alperne åbner du dit vindue om morgenen, indånder den friske bjergluft og nyder udsigten til de pragtfulde bjergtoppe. Se, det er den perfekte start på en ny og afslappende feriedag! Rejser du til De Franske Alper vil du også opleve en af de mest varierede regioner i Frankrig. I alperne finder du svimlende slugter, floder, marker med græssende køer og vilde blomster samt de skønneste små landsbyer med romanske kirker.

En rejse til De Franske Alper er samtidig en børnevenlig form for ferie, da børnene ofte kan løbe frit omkring i de alpebyer, der er bilfrie. I alperne er sommerdagene normalt solrige og varme. Oppe i højderne mod grænsen til Schweiz og Italien bliver temperaturen aldrig uudholdelig og aftenerne og nætterne er samtidig afsvalende kølige.

Rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Kontakt