Les Chalets des Marmottes

Lad hele familien få en skøn og billig ferie i de franske Alper med masser af aktiviteter. Hyggeligt feriested med dejlig, udendørs swimmingpool, reception og møntvaskeri.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  • Børnepool
Hotel faciliteter
  • WiFi
  • Hund
Værelses faciliteter
  • Køkkenniche
  • Balkon/terrasse

Her skal du bo

Vis på kort

St. Jean-d’Arves er en hyggelig, lille landsby (1.600 m o.h.) med såvel forretninger som restauranter. Her er virkelig gode muligheder for en aktiv ferie, I kan spille tennis, køre på mountain bikes, skyde med bue og pil, ride, fiske, trave i bjergene eller benytte den offentlige udendørs opvarmede swimmingpool. Der er også mulighed for at besøge osteriet, hvor man fremstiller den lokale ost Beaufort.

Les Marmottes består af 20 châlets med hver seks lejligheder. I hovedbygningen er der reception og møntvaskeri samt en dejlig, udendørs swimmingpool. 

Lejlighederne har udsigt enten ud over byen eller til bjergene.

Om værelserne

1-værelses lejlighed med kabine

Opholdsrum med to sovepladser, køkkenniche med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og kaffemaskine, sovekabine med etageseng, badeværelse samt balkon eller terrasse med havemøbler. Ca. 25 m2.  4 personer.

2-værelses lejlighed

Opholdsrum med tre sovepladser, køkkenniche med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og kaffemaskine, soveværelse med to senge, badeværelse samt balkon eller terrasse med havemøbler. Ca. 30 m2.  5 personer.

3-værelses lejlighed

Opholdsrum med to sovepladser, køkkenniche med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og kaffemaskine, soveværelse med grand-lit, sovekabine med etageseng, badeværelse samt balkon eller terrasse med havemøbler. Ca. 40 m2. 6 personer.

3-værelses lejlighed duplex (med hems)

Opholdsrum med 1-2 sovepladser, køkkenniche med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og kaffemaskine, soveværelse med grand-lit, soveværelse med to senge, hems med to sovepladser, badeværelse, ekstra toilet samt balkon eller terrasse med havemøbler. Ca. 55 m2. 7-8 personer.

Bestil her