Historiske byer ved Østersøen

4 dages kør-selv-forslag til historiske byer ved østersøen

Oplev den spændende Østersøkyst med herlige strande, skove og søer, smukke bakkede landskaber og hyggelige historiske hansestæder. I bor i tre spændende byer Rostock, Wismar og Lübeck,  så hver dag er der tid til mange spændende oplevelser både i byerne og langs kysten.

De tre byer Rostock, Wismar og Lübeck har hver sin spændende historie at fortælle. Hver er de et skatkammer, fulde af historiske mindesmærker der fortæller om handel, politik, krig og religion.

Da byerne alle ligger ved kysten, har det maritime naturligvis sat sit præg på udviklingen, ikke mindst da de alle har en fortid som vigtige handlestationer i Hansetiden. Her er charmerende gamle huse, snævre gyder, prægtige kirker og smukke pladser. 

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse langs Østersøens herlige landskab.

Fra 1.595 kr.
pr. person i dobbeltværelse i 3 nætter på 4-stjernede hoteller sommer 2020

Rejseperiode: 
Hele året 2020

Startdag:
Daglig

Varighed:
4 dage/3 nætter

Længde:
Ca. 135 km  

Topbillede: Füchtinghof, Lübeck

 


 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Ankomst Rostock

Kør evt. lidt østpå til Karls Erlebnis-Dorf i Rövershagen hvor alt står i jordbærrets tegn; et fascinerende sammensurium af marked, restaurant og forlyster. Kør tilbage og tag en spadseretur rundt i den indre by. Start ved Kröpeliner Tor og fortsæt gennem byen. Besøg evt. Universitetets Zoologiske Samling, Det Kulturhistoriske Museum i Kloster zum Heiligen Kreuz, Neuer markt, Marienkirche og mange andre af byens seværdigheder.
Overnatning i Rostock

Rostock - Wismar (65 km)

Kør ud til Warnemünde og gå en tur på den brede sandstrand ved indsejlingen til Rostock, besøg Alter Strom og nyd den hyggelige maritime stemning. Kør videre gennem den afvekslende natur til Bad Doberan og se den imponerende Klosterkirke Doberan Münster.

I  Bad Doberan kan I også tage en tur med den gamle damp- og smalsporsbane Molli til Heiligendamm og retur. Kør videre over øen Poel til Wismar. På grund af sit middelalderlige præg er Wismar på UNESCO's verdensarvliste. Her kan I opleve et prægtigt udvalg af spændende bygninger, ikke mindst de store kirker.
Overnatning i Wismar

Wismar - Lübeck (70 km)

Inden I forlader Wismar er der lige tid til et sidste kig på byen, evt. et besøg i St. Marienkirche hvor I kan se her herlig 3D film om mursten og kirkebyggeri. Så går turen videre forbi Hohenkirchen og Ostseebad Boltenhagen.

Derfra sydpå til Schloss Bothmer, Mecklenburg-Vorpommerens største barokanlæg. Videre mod Lübeck med stop ved den gamle DDR-grænse i Lübeck-Schlutup. Også Lübeck er på UNESCO's verdensarvsliste og byen er da også et eldorado for historieinteressede. Her er ikke mindst det nye Hanse-Museum et besøg værd.
Overnatning i Lübeck

Lübeck - afrejse

Lübeck er også en dejlig shoppingby og hvis I ikke nåede det i går, bør I da lige smutte forbi Cafe Niederegger og smage på lidt marcipan. Og måske købe lidt med hjem. Så går turen nordpå genem Travemünde, måske med et besøg på den gamle firemastede bark Passat. Videre nordpå til det gamle smukke Kloster Cismar fra 1177. Derfra til Heiligenhafen med den hyggelige lille havn. Og så skal der måske shoppes lidt før turen går til færgen.

kort

Vis på kort

galleri

priser

Fra 1.595 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • 3 nætter i dobbeltværelse på 4-stjernede hoteller
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Billeje
 • Udflugter og entrebilletter

 

Om rejsen

 

 • 1 overnatning i Rostock 
  fx Steigenberger Hotel Sonne
 • 1 overnatning i Wismar
  fx Steigenberger Hotel Stadt Hamburg
 • 1 overnatninger i Lübeck
  fx Radisson Blu Senator Hotel

ekstra oplevelser

I kan også køre ruten fra Lübeck over Wismar til Rostock, forlænge opholdet med nogle ekstra dage i hvilken som helst by eller kombinere med andre kør-selv-forslag, f.eks. Forkælelse i det Nordtyske.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Vi er altid tæt på dig med 6 butikker
 • Få personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 
 • Vi er kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau 2019

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Søndergade 70, 1. etage
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kattebjerg 3
4700 Næstved
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011