Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre (ex Best Western Apollo Museum Hotel)

Dette foto er fra Amsterdam

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
  • Safe
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Vaskeriservice
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet ligger der, hvor den elegante P.C. Hooftstraat møder den spændende Stadhouderskade. I hjertet af Amsterdam er der vel ingen mulighed for at bo mere centralt. Der er kun få minutters gang til nationalmuseet, Rijksmuseum, Van Gogh Museum samt Leidseplein og det historiske centrum af byen. Lige over for hotellets indgangsdør er der kanalrundfarter, en museumsbåd, vandcykler og vandtaxaer.
Indretning
City-hotellet råder over 5 etager med i alt 127 værelser. Herudover har hotellet en indbydende foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Endvidere findes der en bar, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice. Hotellet er blevet komplet renoveret.
Hotelværelse
For hotellets gæster står der diverse værelsestyper til rådighed. Alle enkeltværelser er indrettet med brusebad, toilet og hårtørrer. Ydermere er de udstyret med telefon, fjernsyn, minibar og klimaanlæg. Endvidere tilbydes der dobbeltværelser med den samme indretning som enkeltværelserne. Ydermere er værelserne udstyret med 1 enkelt-, en tvillinge- eller 1 dobbeltseng.
Forplejning
På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde restaurant SaladaSamba samt en morgenmadsrestaurant og en livlig bar. Restaurant SaladaSamba, som er byens nye hit, er temperamentsfuld og energifyldte, og man får her ikke kun kulinariske, men også kunstneriske mesterværker. Her er der rig mulighed for at nyde de hurtigt tilberedte og opkvikkende retter i en rolig og afslappet atmosfære. I den velansete bar serveres der kaffe og typisk hollandsk øl.
Kreditkort
Betalingskortene American Express, Visakort, MasterCard og Diners Club accepteres.

Bestil her