Abbeyglen Castle Hotel

Om Abbeyglen Castle Hotel

LUksus i connemara

 • I vil føle jer velkomne fra det øjeblik i træder ind i det prægtige Abbeyglen Castle Hotel. Hotellet blev bygget i 1832 med konfort og pragt for øjet og er idag et moderne lækkert 4-stjernet deluxe hotel. Her oplever I en herlig afslappende og venlig atmosfære i samspil med en uovertruffen service og imødekommenhed. 
   
 • Den pittoreske markesby Clifden er den største by i Connemara, men blev først kendt da Guglielmo Marconi i 1905 besluttede at bygge den første langbølge radiostation lige syd for byen. Og her, i Derrygimlagh mose, styrtede den første transatlantiske flyvning ned i 1919. 
   
 • Værelserne er alle stilfuldt indrettede, hver med sin egen atmosfære, og alle med badeværele med hårtørrer og toiletartikler, gratis kaffe/te, cetralvarme, telefon, TV, strygejern og buksepresse mm. Og efter en lang dags oplevelser i det smukke Connemara, kan I nyde en behandling i hotelles wellnessafdelinge, med alt fra negle og vipper til dybdegående massage.
   
 • Abbeyglen Castle Hotel's restaurant er kendt for et højt gastronomisk niveau med de bedste lokale råvarer, fx friskfanget hummer og Connemara-lam. Hver tirsdag er 'Irish Night' med traditionelle irske retter, akkompagneret af traditionel irsk musik og sang, der efter middagen fortsætter i Castle Bar.
   

 • Men kom i god tid, så I kan nyde hotellets gratis servering af Tea & Scones ligesom I før middagen gratis kan nyde et glas bobler og canapéer i pianobaren, mens I underholdes med historier om hotellet og omegnen. 

Galleri

Kort

Vis på kort