Ballyseede Castle Hotel

Om Abbeyglen Castle Hotel

Kerry's fineste

  • Det imponerende Ballyseede Castle i County Kerry er et af de fineste 4-stjernede luksus slotshotellet i Irland og det eneste slot i Kerry. OG allerede når I kører ind til hotellet ved I det er en anden verden der venter på jer. En verden af historie, pragt, afslappet atmosfære, eminente værelser og et enestående køkken vewnte den besøgende. Rundt om hotellet ligger den ca. 12 ha store parklignende have. Hotellet ligger ca. 3 miles fra Tralee og ca. 20 miles fra Killarney. 
     
  • Tralee er Couty Kerry's største by og hovedstad. Byen ligger på nordsiden af halvøen Dingle og er nok mest kendt for festivalen 'The Rose of Tralee', en musikfestival der afholdes hvert år i August og er elsket af irske samfund over hele verden.
     
  • Værelserne er alle flot dekorerede, og især hotellets Superior Castle Rooms er ekstra rummelige og særdeles smukke, men   'The Cosy Castle Doubles' er er mindre, men særdeles hyggelige. De kan dog ikke bruges som twin værlser med to adskilte senge. Værelserne har alle moderne faciliteter samt gratis mineralvand samt kaffe/te.
     
  • Hotellets ' The O'Connell Restaurant' er kendt for sit høje gastronomiske niveau i fantastisk smukke rammer, baseret på lokale irske råvarer af højeste kvalitet. Pappy' Bar frister hele dagen med mindre retter, drinks og røverhistorier.

Galleri

Kort

Vis på kort