Barberstown Castle Hotel

Om Barberstown Castle Hotel

Elegance nær Dublin

  • Dette historiske slot fra det 13. århundrede er privatejet og lover et afslappende ophold i luksuriøse værelser. Og med dele af hotellet helt tilbage fra det 13. århundrede får gæsterne en unik blanding af et slotshotel og et Country House Hotel. Rundt om hotellet ligger den ca. 9 ha store park, og fra hotellet tager det kun ca. 30 min. til Dublins lufthavn.
     
  • Straffan er en landsby i County Kildare ved bredde af floden Liffey, 25 'upstrem' fra Dublin. Landsbyen har ikke meget at byde på, men der er ikke langt til det spændende Wicklow syd for Dublin. Her er det værd at besøge det historiske Glendalough, der leder tankerne hen på vikingeskibet 'Havhingsten af Glendalough', hvor originalen netop var bygget med træ fra dette område. 
     
  • Værelserne er lækkert indrettede med originale antikviteter og alle tænkelige moderne faciliteter som stort badeværelse med hårtørrer, fladskærms-TV, bløde badekåber, gratis mineralvand og trådløst internet m.m. Og så er hvert værelse navngivet efter slottets tidligere ejere, fra Nicholas Barby i 1288 til Eric Clapton i 1979.
     
  • Barberstown Castle Hotel byder på gastronomi i særklasse i  'Fine DIning Restaurant' og en forførende Afternoon Tea i hotellets Tea-Room og på den udendørs terrasse, hvis vejret tillader det.

Galleri

Kort

Vis på kort