4 byer I gerne vil opleve ved Gardasøen

unikke småbyer på søens bred

Gardasøens bredder bugner af dem! Små, middelalderlige byer, hvor Italien både kan duftes, smages og mærkes og det er historiens vingesus frem for vinden, der river i håret. På en kør-selv-ferie ved Gardasøen har I masser af frihed til at udforske de mange paradisiske byer, der ligger blandt østbreds støvedgrønne olivenlunde og Monte Baldos skaldede isse eller midt i vestbreddens farvestrålende citronlunde. Her får I et bud på 4 kendte og mindre kendte byer, som I absolut skal opleve ved Gardasøen.

inspiration

slentretur i Salò

Salo ved Gardasøen

 

Salò, der ligger ved den turkise bugt på vestbreden emmer af italiensk charme. Byen har Gardasøens længste promenade, som er helt ideel til hyggelig slentretur ved vandet.

Læs mere om Salò 

Limone dufter og smager af citron

 

Fra den pittoreske lille fiskerhavn bærer den friske søluft citrontræernes aromaer rundt i de maleriske, trafikfri gader. Tilbring en dag i citronernes by.

Læs mere om Limone

musikken runger i Torri del Benacos gader

Solnedgang ved Torre del Benaco, Gardasøen

 

Her er alt fra gamle slotte til maleriske smågader, og så er der udendørs livemusik hver aften. Gå en tur i byen ved solnedgang, når lokallivet rigtig tager form. 

Læs mere om Torri del Benaco

Sirmione er svøbt i middelalder 

Sirmione ved Gardasøen

 

Romerske termalbade, middelalderborge og venetianske huse. Sirmione har det hele. Besøg byen i syd og gå på opdagelse i de små gaders historier.

Læs mere om Sirmione

Kort

Vis på kort

Oplev Gardasøen