Amalfikysten: Båd- og snorkeltur i lille gruppe

Oplev Amalfikystens skjulte lækkerier og betagende udsigt fra en typisk Amalfitansk Gozzo-båd med erfarne lokale kaptajner. Besøg smukke strande, snorkle og beundre klippeformationer.

Gå ombord på en Amalfitan Gozzo-båd for en naturskøn tur langs Amalfikysten. Beundre naturlige vidundere, herunder Natural Arch og Faraglioni-klipperne. Svøm og snorkel eller slap af ved kysten af afsondrede strande.
Når alle er hoppet ombord og har fået en lille briefing om, hvordan du skal tilbringe dagen, vil du være klar til at tage afsted mod vest mod Positano.

Ruten vil tage dig langs Amalfikystens fineste strande samt tæt på naturlige klippebuer og ind i havgrotter, hvilket giver dig mulighed for at beundre de gamle vagttårne, der strækker sig over hele denne kysts længde.

Du holder pause ved strande, der kun kan nås ad havet, og har tid til at snorkle eller svømme i krystalklart vand og ind i grotter.

Ikke for langt fra udgangspunktet, lige efter at have forladt Amalfis centrum, kommer du tæt på Saint Andrew's Grotto, en enorm naturlig havgrotte fuld af drypsten opkaldt efter Amalfis skytshelgen (Andrea).

Så, når du har passeret strandene Duoglio og Santa Croce, stopper du ved "Elskernes bue", en naturlig klippebue skabt for millioner af år siden af erosion af havet, hvis form minder om to elefanter, der kyssede. Indtil for ikke så længe siden plejede unge par at blive gift på toppen af det.

Lidt senere vil du sejle foran den gamle fiskerlandsby Conca dei Marini, forbi Sophia Lorens villa og se det historiske hotel "Il Saraceno" beliggende på La Vite Strand.

Herfra har du også en fantastisk udsigt over Santa Rosa-klosteret, et tidligere kloster, der nu er omdannet til et luksushotel, engang hjemsted for de dominikanske nonner.

Det er lige i køkkenerne i dette kloster, at den lækre "Sfogliatella Santa Rosa" blev født, en skalformet wienerbrød fyldt med ricottaostbaseret fløde og små tørrede frugtstykker, typisk for den lokale kulinariske tradition (glem ikke at smage det inden afgang!).

Når du er forbi havet ved Conca dei Marini, kommer du ind i dets vestlige bassin, hvor du vil have en smuk udsigt over Furore og Praiano landsbyer og øerne Li Galli og Capri, sammen med de velkendte Faraglioni-klipper.

Længere inde i dette bassin finder vi den lille Runghetiello-grotte og dens lille strand, hvor du vil ankre for en pause for at svømme eller snorkle.

Du når derefter den berømte Furore Fjord, den eneste naturlige fjord i Italien og placeringen af den internationale dykkerkonkurrence "MarMeeting": hvert år i juli konkurrerer professionelle dykkere fra hele verden ved at hoppe fra toppen af broen, som er 28 meter lang. høj.

Når du navigerer lidt længere frem til landsbyen Praiano, vil du være i stand til at se nærmere på en større havgrotte, Africana-grotten, hvor vandet har en karakteristisk blå farve takket være lysets unikke brydning.

Til sidst vil du gå rundt om Capo Sottile og fortsætte med at sejle til Positano, hvor du vil have endnu en pause til snorkling på en strand, som kun kan nås ved havet og derfor slet ikke er overfyldt: La Porta.

Hjemturen til Amalfi vil give dig en anderledes, men lige så bemærkelsesværdig udsigt over både hav og land.

Fra 1.109 kr.
pr. person

Lokation:
Campania, Conca dei Marini, Amalfi, Fiordo di Furore, Furore, Positano, Amalfikysten, Capo Sottile, Tyrrhenian Sea, Praiano, Italien

Varighed:
4 time(r)

Sprog:
English, Italiensk

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Kørt af certificerede og lidenskabelige lokale kaptajner og guider for en ægte Amalfitansk oplevelse
 • Undgå turistfælder og store grupper, der deltager i en bådtur begrænset til kun få deltagere
 • Beundre en fantastisk udsigt og attraktioner, der er utilgængelige på anden måde

Yderligere information

 • Alle deltagere vil få udleveret tørre poser, hvori personlige ejendele som punge, telefoner og kameraer kan opbevares. Rygsække og punge kan anbringes et sikkert sted under dækket.
 • Turen finder sted på en typisk Amalfi-kyst "Gozzo", en rummelig type traditionel båd, der er 8 til 10 meter lang (26,2 til 32,8 fod). Der er et lille badeværelse ombord på båden.

Inkluderet

 • Engelsk og italiensktalende lokale kaptajner og guider
 • Snorkeludstyr (maske og snorkel)
 • Redningsveste (på forespørgsel)
 • Flydende anordninger (poolnudler)
 • Italiensk prosecco
 • Amalfikysten limoncello
 • Øl
 • Læskedrikke
 • Vand
 • Frisk frugt

Ikke inkluderet

 • Hotel afhentning og aflevering

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011