Amalfikysten: Båd- og snorkletur i lille gruppe

Du vil aldrig se Amalfikysten sådan her! Oplev Amalfikystens skjulte lækkerier og betagende udsigt fra en typisk Amalfitan Gozzo-båd i en lille gruppe med erfarne lokale kaptajner.

Når alle har hoppet om bord og haft en lille orientering om, hvordan du skal tilbringe dagen, vil du være klar til at tage af mod vest mod Positano.

Ruten fører dig langs Amalfikystens fineste strande såvel som tæt på naturlige klippebuer og ind i havhuler, hvilket giver dig muligheden for at beundre de gamle vagtårne, der prikker hele kystens længde.

Du stopper ved strande, der kun kan nås ved havet, og har tid til at snorkle eller svømme i krystalklart vand og i grotter.

Ikke så langt fra udgangspunktet, lige efter at du forlader Amalfi centrum, kommer du tæt på Saint Andrew Grotto, en enorm naturlig havhule fuld af stalaktitter opkaldt efter skytshelgen for Amalfi (Andrea).

Så når du først har passeret strande ved Duoglio og Santa Croce, vil du stoppe ved "Arc of Lovers", en naturlig klippebue, der blev skabt for millioner af år siden af erosionen af havet, hvis form minder om to elefanter i kyssen. Indtil for længe siden giftede unge par sig på toppen af det.

Lidt senere sejler du foran den gamle fiskerlandsby Conca dei Marini og passerer nær villaen Sophia Loren og ser det historiske hotel "Il Saraceno" beliggende på La Vite-stranden.

Herfra har du også en fantastisk udsigt over Santa Rosa-klosteret, et tidligere kloster, der nu er omdannet til et luksushotel, der engang var hjemsted for de Dominikanske nonner.

Det er lige i køkkenerne i dette kloster, at den lækre "Sfogliatella Santa Rosa" blev født, et skaldeformet wienerbrød fyldt med ricottaostbaseret fløde og små tørrede frugtstykker, typisk for den lokale kulinariske tradition (glem ikke at smage det inden de forlader!).

Når du er forbi havet ved Conca dei Marini, kommer du ind i det vestlige bassin, hvor du har en smuk udsigt over Furore og Praiano landsbyer og øerne Li Galli og Capri sammen med de velkendte Faraglioni klipper.

Længere inde i dette bassin finder vi den lille Runghetiello-grotte og dens lille strand, hvor du vil ankre en pause for at svømme eller snorkle.

Du kommer til den berømte Furore Fjord, den eneste naturlige fjord i Italien og placeringen af den internationale dykningskonkurrence "MarMeeting": hvert år i juli konkurrerer professionelle dykkere fra hele verden ved at hoppe fra toppen af broen, der er 28 meter høj.

Når du navigerer lidt længere frem til landsbyen Praiano, vil du være i stand til at se tæt på en større havhule, Africana Grotto, hvor vandet har en markant blå farve takket være den unikke lysbrydning.

Til sidst vil du gå rundt Capo Sottile og fortsætte med at krydse til Positano, hvor du får en ny pause til snorkling på en strand, der kun kan nås ved havet og ikke overfyldt overhovedet: La Porta.

Hjemrejsen til Amalfi vil give dig en anden, men lige så bemærkelsesværdig udsigt over både hav og land.

Fra 587 kr.
pr. person

Lokation:
Campania, Conca dei Marini, Amalfi, Furore, Positano, Amalfikysten, Praiano

Varighed:
4 time(r)

Sprog:
English, Italiensk

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Kør af certificerede og lidenskabelige lokale kaptajner og guider for en virkelig Amalfitan-oplevelse
 • Undgå turistfælder og store grupper, der deltager i en bådtur begrænset til kun få deltagere
 • Beundre en fantastisk udsigt og seværdigheder, som ikke er tilgængelige på nogen anden måde

Yderligere information

 • Alle deltagere får tørre poser, hvor personlige ejendele som tegnebøger, telefoner og kameraer kan opbevares. Rygsække og punge kan indkvarteres et sikkert sted under dækket. Det anbefales kraftigt at ikke medbringe for stor bagage om bord
 • Turen vil blive ført om bord på den typiske Amalfikysten "Gozzo", en meget stemningsfuld og rummelig bådtype, der er original fra dette område og brugt fra lokalbefolkningen siden oldtiden. Både er 8 til 10 meter lange (26,2 til 32,8 fod) og har alle et lille badeværelse, der kan bruges i nødvendigt tilfælde i pauserne

Inkluderet

 • Engelsktalende lokale kaptajner og guider
 • Udstyr: snorkeludstyr (maske og snorkel), tørre poser, redningsveste (på forespørgsel), vindjakker, hatte, flydende apparater (poolnudler)
 • Drikkevarer: øl, læskedrikke og vand

Ikke inkluderet

 • Hotel afhentning og aflevering

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011