Boston Hotel Bari

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Lounge
  • Room service
  • Elevator

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet ligger mellem det historiske centrum og det centrale forretningsområde, er lettilgængeligt via fly eller tog og tilbyder megen komfort og talrige venlige serviceydelser, hvilket gør det ideelt i såvel forretnings- som ferieøjemed. Herudover ligger hotellet kun nogle få skridt fra et af de mest eksklusive indkøbsområder med mange restauranter, forretninger, monumenter og kulturelle seværdigheder i nærheden. Desuden ligger den nærmeste busstation ca. 200 m væk, mens der til h
Indretning
Dette city-hotel rummer i alt 69 værelser. Der tilbydes receptionsservice 24 timer i døgnet med portnerservice, ligesom der er vekselbørs og mulighed for at få hjælp til rejsereservationer. På stedet er der et venligt og opmærksomt personale, som vil hjælpe med alle aspekter af gæsternes ferie. Der er også mulighed for at bestille tøjrens (renseri) og vasketøjsservice samt rum til opbevaring af bagage og safeboks. Hotellet har ydermere en attraktiv salon med bar og en omfangsrig menu med drikkevarer og cocktails.
Hotelværelse
Der er tale om et undervurderet, moderne hotel med komfortable værelser, som alle er blevet restaureret for nylig og bragt op til internationale standarder. Værelser rummer egne badeværelser, telefon, satellit-/kabel-tv med filmkanaler og en minibar.
Kreditkort
American Express, Diners Club, JCB, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler på dette hotel.

Bestil her