4 sjove familieaktiviteter ved Gardasøen

gardasøen for små og store legebørn

Gardasøen er en magisk destination for børnefamilier. I sydens søde sol og varme venter nemlig oplevelser for alle aldersklasser. I kender måske Gardaland, Italiens største forlystelsespark, og vandlandet Canevaworld, men på jeres kør-selv-ferie kan I også fornøje ungerne med oplevelser som sejlture, cykling og besøg på slotte og i hyggelige småbyer, hvor I kan spise en is ved søbredden. Få rejsespecialisternes 4 bud på, hvordan Gardasøen kan opleves uden at skulle tilbringe lange dage i forlystelsesparker og badeland.

Inspiration

1. Ude på vandet - sejl og surf

Windsurfing ved Torbole, Gardasøen

 

På Gardasøen er der masser af muligheder for sjov og leg i vandet. Her er lidt for enhver smag - både for de store og de små. 

Læs mere om oplevelser til søs på Gardasøen

 

2. Aktiv ferie - cykeltur ved gardasøen

På cykel mod Malcesine ved Gardasøen

 

Det kan være rart at komme lidt ud af bilen på kør-selv-ferien. Tag på en tohjulet familieudflugt i det dejlige landskab. 

Læs mere om cykelture ved Gardasøen

 

3. Prinsesser og riddere - gardasøens slotte

Scaligers borg i byen Malcesine ved Gardasøen

 

Børnene kan lege prinser og prinsesser for en dag, og I kan nyde de spektakulære udsigter, der er at finde ved søens gamle borge.

Læs mere om de gamle middelalderborge ved Gardasøen

 

4. Lokale specialiteter - citroner i børnehøjde

 

Gå på opdagelse i citronernes historie ved Gardasøen, lær hvordan man presser den gule frugt rigtigt og tag en omgang gemmeleg imellem citrontræerne.

Læs mere om citronhaverne for børn

Kort

Vis på kort

Oplev Gardasøen