Amalfi, den guddommelige kyst

8 dages kør-selv forslag til Amalfikysten og Napoli

Amalfikysten, den guddommelige kyst, er forførende, passioneret og luksuriøs. Med klippekyster, der dramatisk kaster sig i det azurblå hav, bjergsider beklædt med farverige byer og den monumentale Vesuv som bagtæppe, er områdets uovertrufne skønhed ikke til at tage fejl af. Men Amalfikysten er også luksus, kultur og frodig natur og denne ottedages rejse viser jer højdepunkterne både på og væk fra kysten.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse langs Amalfikystens skønne landskaber.

Fra 7.371 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse 7 nætter samt 8 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
370 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Ankomst til Napoli – det ægte Italien

Velkommen til Napoli, pizzaens hjemby, hvor kaos, kultur og gastronomi smelter sammen i en skøn forening. Napoli er en dragende by, hvis hektiske atmosfære er indbegrebet af det ægte Italien. Kunst og gastronomi findes rundt om hvert hjørne, og der er nok at gå på opdagelse i.

Det er også én af de mest travle og tætte byer i Italien, hvor turisterne blander sig med legende børn, gestikulerende mammas og lokale forretningsfolk i de snævre gader. Så giv jer hen til byens puls, dens dufte og dens lyde og få Napoli helt ind under huden, når I går på opdagelse i gaderne eller det lækre middelhavskøkken.
Overnatning i Napoli
 

Napoli

I dag kan I gå på opdagelse i Napolis mange spændende områder. Forvild jer ind i de snævre gader i den gamle bydel Spacca, hvor I bl.a. finder det smukke gotiske kloster Santa Chiara. Fra havnepromenaden Lungomare er der en fantastisk udsigt over Vesuv og halvøen Sorrento, men I kan også besøge nogle af de klassiske attraktioner som nationalmuseet, domkirken eller katakomberne.

Man kan ikke besøge Napoli uden at prøve deres famøse pizzaer, som opleves allerbedst på Pizzaiolo del Presidente på Via dei Tribunali. Vil I spendere aftenen med en drink blandt de lokale, så kan et besøg på én af de små barer på Piazza Bellini anbefales.
Overnatning i Napoli
 

Vesuv og Pompei (75 km)

Start dagen tidligt, da rejsen mod kystbyen Maiori tager jer forbi turens kulturelle højdepunkter, ruinerne ved Herculaneum og Pompei. Byerne blev foreviget efter det voldsomme udbrud fra Vesuv i år 79 e.Kr., der begravede byen og dens liv i vulkansk aske. Et uhyre spændende og lidt makabert blik tilbage i tiden.

Vesuv ligger nordvest for Pompei og er en de få aktive vulkaner i Europa og ikke mindst én af de farligste i verden. For at få den fulde fornemmelse af den kraft, der ødelagde byerne og som stadig ulmer under overfladen, bør I også udforske vulkanen og dens krater, hvilket er en nervepirrende oplevelse. Fortsæt jeres rejse videre til kystbyen Maiori.

Overnatning i Maiori
 

Maiori (50 km)

I skønne Maiori findes nogle af de bedste strande i området, som I bør tage jer tid til at nyde i løbet af jeres ophold. Men dagen i dag bør bruges på at udforske den berømte kyststrækning og Sorrento halvøen. Amalfi og Positano med de farverige huse, der kravler op ad bjergvæggen, er fantastisk smukke oplevelser og et absolut must på ruten. Husk også at smage på den friske citronlikør, som egnen er kendt for.

Nogle af de resterende småbyer ved kysten er dog langt mindre besøgte, og her kan I blande jer med de lokale og mærke den autentiske middelhavsatmosfære. I Sorrento kan I nyde eftermiddagen i byens historiske centrum med shopping og kulturelle oplevelser, indtage udsigten over Napoli-bugten og Vesuv og frydes over det italienske middelhavskøkken.

Overnatning i Maiori
 

Området omkring Maiori (50 km)

Ikke langt fra Maiori finder I byen Ravello. Dens charme har i lange tider inspireret kunstnere som f.eks. Marie og P. S. Krøyer, og komponisten Richard Wagner kaldte stedet for en magisk have. I den lille by finder I bl.a. Villa Cimbrone og det imponerende Villa Rufolo. Herfra kan I begive jer ud på flere smukke vandreture og blive overvældet over den smukke udsigt over kysten.

Alternativt kan I bruge dagen på at besøge vinregionen Arellino, hvis smukke landskab med olivenlunde, sirlige vinmarker og små idylliske gårde er et sanseligt paradis. Besøge familieejede gårde, der producere vin, chokolade olivenolie og mange andre lækre specialiteter og bliv forført af den landlige og lokale stemning. I kan fx besøge byerne Sorbo Serpico og Montemiletto og vingårdene Feudi di San Gregorio og Cantine Antonio Caggiano.

Overnatning i Maiori
 

Amalikysten - Capri (75 km)

Amalfikysten bør også opleves fra vandet, hvor I ser kysten i al sin pragt. Der findes mange forskellige bådture, men I bør overveje at besøge øen Capri. Denne lille romantiske ø er i dag et populært turistmål, men byder også på en lang række spændende oplevelser. Fra øen kan I besøge Grotta Azzurra, den blå grotte, hvis forunderligt lys gør grotten til et blåt lyshav.

I kan også besøge byen Anacapri, der er et hyggeligt sted at nyde en frokost eller en drink. Herfra går stoleliften op til bjergtoppen, men I kan også begive jer ud på en fredfyldt spadseretur på smukke stier, der snor sig blandt vinmarker, citronlunde og fine udsigter. 

Overnatning i Maiori
 

Monti Lattari (50 km)

Området omkring Amalfikysten er frodigt og bjergrigt, og nationalparken Monti Lattari’s fantastiske natur og smukke vandreruter er en oplevelse. Besøg fx Valle dei Mulini med den fantastisk udsigt over kysten ved Torre del Ziro, eller Valle delle Ferrieres fine vandfald og eksotiske planter.

Det er dog også en mulighed at lade bilen hvile og i stedet begive jer ud på Sentiero dei Limoni – Citronstien – der forbinder Maiori med tvillingbyen Minori. Denne lille uopdagede rute blandt terrasseformede skråninger vrimler ikke overraskende med citrontræer, vinranker og farvestrålende blomster. Præmien for at gå den udfordrende tur er en eftermiddag i den lille by Minori, der emmer af autenticitet og lokalkolorit.

Overnatning i Maiori

Hjemrejse (70 km)

Hjemrejse fra Napoli Lufthavn

kort

Vis på kort

galleri

priser

Fra 7.371 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - Napoli retur
 • 7 hotelovernatninger i dobbeltværelse på 4-stjernede hoteller
 • 8 dages billeje gruppe A
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Afbestillings- & rejseforsikring

 

Om rejsen

 • 2 overnatninger i Napoli
 • 5 overnatninger i Maiori
   

ekstra oplevelser

I kan også forlænge opholdet med nogle ekstra dage i fx Sorrento eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag, eller forlænge ferien med en storbyferie i Rom og flyve hjem derfra. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011