Charmerende Cinque Terre

8 dages kør-selv-forslag til Firenze, Lucca og byerne i Cinque Terre

Rejsen starter i Firenze, hvor I kan krydse et af byens varetegn, broen Ponte Vecchio, fortsætte til Michelangelo-pladsen og nyde den flotteste udsigt ud over renæssancebyen med den imponerende domkirke, Il Duomo di Firenze, i centrum. 
Efterfølgende går turen videre til Lucca, en skøn middelalderby i Toscana og kendt for sin gamle bymidte. 
I slutter af i La Spezia, som er et perfekt udgangspunkt til at besøge de charmerende byer i Cinque Terre. Den UNESCO-beskyttede nationalpark er et fascinerende og billedsmukt kystlandskab, som bare skal opleves. 

Vi har i denne pakke inkluderet 7 overnatninger i Firenze, Lucca og La Spezia, billeje fra I forlader Firenze til I flyver hjem og naturligvis flybilletten. 

Fra 5.309 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med flybillet, hotel og billeje

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter
 

Denne kør-selv-ferie kan du selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst Firenze

Velkommen til Firenze - byen der minder om ét gigantisk museum med de smukkeste bygninger fra renæssancetiden, statuer og paladser. Den ligger desuden omgivet af Toscanas billedskønne område med bølgende vinmarker, olivenplantager, små fæstningsbyer og de karakteristiske cyprestræer.

Afhængig af hvilket flyselskab I flyver med, kan I ankomme til Firenze i løbet af hele dagen og aftenen. Brug evt. resten af dagen på at suge de første indtryk til jer med en gåtur gennem de hyggelige gader, og en god middag eller en drink på en af byens mange restauranter. 

Firenze

I har en hel dag i Firenze til at opleve det bedste som byen har at byde på.

Il Duomo er blandt Firenzes vigtigste attraktioner - kirken er ganske enkelt betagende smuk. Tag turen op i kuplen og få et overblik over kirken samt en pragtfuld udsigt over byen. 

Italien er berømt for deres gelato, og i den lille smalle gade Via Neri ligger isbutikken Gelateria dei Neri. Det er en fin ældre butik med lækker håndlavede is i mange forskellige smagsvarianter og med egne specialiteter.

Er I til shopping, så tag turen langs Arno til Piazza Carlo Goldoni, hvorfra to af Firenzes gode shoppinggader udgår. Via dei Fossi derimod har et væld af butikker med antikviteter, kunst, eksklusive stoffer, håndlavet papir og meget andet i den dyre klasse.

Har sulten meldt sig? Meget tæt på Santo Spirito finder I Via de’ Michelozzi, hvor I i nummer 9/r finder det hyggelige trattoria La Casalinga. Mammas toscanske køkken serverer god mad i rigelige mængder og til en fornuftig pris. Velbekomme!

Firenze - Lucca (78 km)

I dag samler I bilen op i Firenze, og sætter kursen mod Lucca.

Tag evt. et par stop undervejs, og gør køreturen til en oplevelse. Vi kan anbefale et besøg i Chokoladedalen i Toscana - I Monsummano Terme, ganske tæt på spabyen Montecatini Terme, ligger Slitti Cioccolato e Caffè der har både produktion og en kombineret café og butik. 

Ca. 20 km nord for Lucca ligger landsbyen Matraia og vingården Fattoria Colle Verde. Vingården ligger i smukke omgivelser, omgivet af bølgende grønne bakker med vinmarker og oliventræer i tusindvis. Her er der mulighed for at komme på en guidet tur, hvor I lærer om vingårdens organiske produktion af vin og olivenolie.

Lucca

I har en hel dag til rådighed i den fine by, Lucca.

Lucca er en skøn middelalderby og er kendt for sin gamle bymidte. Hele den gamle by er omkranset af en flot intakt bymur fra renæssancen, hvor I på den ene side har udsigt over middelalderbyen og på den anden side grønne græsarealer. Gå rundt i byens smalle gader med gamle bygninger, der prydes af altankasser med farverige blomster, og hold pause undervejs på en af byens herlige restauranter med autentisk italiensk mad og gelato.

Piazza San Martino er byens markedsplads, hvor I ser domkirken Duomo di San Martino, og på Piazza dell’Anfiteatro har dyr og gladiatorer kæmpet på byens gamle amfiteater.

Lucca - Pisa - La Spezia (96 km)

Det er tid til at forlade Lucca og køre mod La Spezia, som er et perfekt udgangspunkt til at besøge de charmerende byer i Cinque Terre.

Læg evt. vejen forbi Pisa inden i kører mod La Spezia. Byen er kendt for sin arkitektur og naturligvis også det skæve tårn. Tag til den UNESCO-beskyttede Piazza dei Miracoli, hvor netop det skæve tårn i Pisa står sammen med Kampanilen, domkirken, dåbskapellet og kirkegården Camposanto.

La Spezia - Oplev Cinque Terre

Den UNESCO-beskyttede nationalpark Cinque Terre er et fascinerende og billedsmukt kystlandskab med det vilde hav, de små vinterrasser og de abrikosfarvede småbyer, der klynger sig til bjergsiderne. Navnet Cinque Terre stammer fra de fem småbyer, der ligger som pastelklynger af huse langs den forrevne klippekyst. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso byder på ægte italiensk charme, lokale specialiteter og friskfanget fisk. I kan nemt bruge to dage på at opleve Liguriens måske smukkeste kyststrækning.

Riomaggiore er den pastelfarvede by med den lille marina og de stejle gader med charmerende middelalderstemning. Manarola er en lille levende fiskerby, hvor joller bliver trukket helt op i de farvestrålende gader. Her flankerer de den charmerende hovedgade, der bugner af hyggelige caféer og lokale butikker. Corniglia er nok den mindst turistede af byerne med sine stejle gader, smalle passager og mange småforretninger. Vernazza byder på smukke, tætbyggede huse i skønne terrakottafarver - nyd en kop kaffe eller et glas køligt hvidvin på en af pladsens mange fortovscaféer. Monterosso er den største af de fem byer. Her finder I Cinque Terres bedste strande, hyggelig kyststemning og en bred strandpromenade.

Afrejse La Spezia - Firenze - ankomst Danmark (142 km)

I dag går turen mod Firenze, hvor I afleverer jeres bil og sætter kursen mod Danmark, efter en uge fyldt med skønne oplevelser i Italien.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 5.309 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Fly fra København til Firenze tur/retur
 • 7 overnatninger
  • 2 i Firenze
  • 2 i Lucca
  • 3 i La Spezia
 • 5 dages billeje fra Firenze by til Firenze Lufthavn


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Evt. gebyr for envejsleje af bil

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker.

 

 

ekstra oplevelser

I kan forlænge rejsen med flere stop i Italien.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Søg og bestil din kør-selv-ferie online

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011