Rejser til Adriaterhavet i Italien

nyd livet ved det solrige adriaterhav

Adriaterhavet er sol og børnevenlige strande, italienske delikatesser, verdensberømt kunst og kultur i særklasse. Adriaterhavet har noget for alle. 

områder

rejseformer

inspiration

Vis på kort

Det nordlige Adriaterhav lokker med børnevenlige strande

Den nordlige Adriaterhavskyst øst for Venedig og vest for Trieste er i dag et af Italiens mest eftertragtede strandområder. Velkommen til et herligt solrigt klima og brede, børnevenlige sandstrande. Rejser du til en af de livlige badebyer her i Norditalien, kan du dyrke alle former for vandsport, nyde solen på stranden og leve livet om aftenen på de mange restauranter, barer og diskoteker.

En udflugt til Venedig, Trieste eller en af småøerne i lagunen er også en dejlig oplevelse. Lejer du en af vores udvalgte ferieboliger bor du godt, når du rejser til Adriaterhavskysten i Norditalien.

 

Det sydlige Adiraterhav er badning, vandsport og afslapning

Den sydlige Adriaterhavskyst mellem Venedig og Rimini i Norditalien er et slaraffenland for dig, der elsker en sommerferie med badning, vandsport og afslapning ved stranden eller swimmingpoolen.

I dette dejlige hjørne af Italien kan du også tage på spændende udflugt til Commachio også kaldet Lille Venedig med kanaler gennem byen. Po Delta naturreservatet er også en udflugt værd.

Tag også til rigtige Venedig, gondolernes by, mosaikbyen Ravenna eller badebyen Rimini. Husk også delfinshowet i Riccione på sommerferien

kontakt