Europa Hotel

Dette foto er fra Rom

Elegant hotel i hjertet af Rom

Bestil her

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Concierge
  • Lounge
  • Room service
  • Elevator
  • Vaskeriservice
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet ligger i hjertet af byen blot ca. 5 minutters gang fra den nye hovedbanegård Termini. Herudover kommer man nemt til fods til de hovedseværdighederne, modehuse, monumenter, museer og teatre.
IndretningHotel Europa har en central beliggenhed i Roms centrum, blot 300 meter fra Termini metrostationen. Hotellet er ideelt egnet til jer, som ønsker en storbyferie med nem adgang til byens primære turistseværdigheder.

Rom er en historisk metropol, som har alle elementer, I skal bruge for at få en uforglemmelig ferie. Her kan I gå på opdagelse i det historiske Colosseum, slappe af på den Spanske Trappe, se Michelangelos mesterværk i det Sixtinske Kapel, eller nyde udsigten over Rom fra Peterskirken. Hvis I ønsker lidt mere børnevenlige aktiviteter, bør I besøge Time Elevator, som tager jer en tur tilbage til Rom i tiden under Nero, Cæsar og de store gladiatorkampe, eller gå på verdens eneste pastamuseeum, Museo Nazionale Delle Paste Alimentari.

Hotel Europa er med sit centrale beliggenhed i forhold til Forum Romanum, Det Diocletiske Bad, Colesseum og Termini Metrostation et både praktisk og komfortabelt sted at bo. Her har I nem adgang til alt hvad Rom har at tilbyder jer, og I er garanteret en uforglemmelig ferie.

Dette centralt beliggende hotel byder på:
- Restaurant som specialiserer sig i italienske retter
- Bar og lounge
- Udflugtsskranke
- Roomservice
- Gratis wifi
- Kæledyr tilladt

Afstande:
- Det Diocletiske Bad: 0,6 km
- Forum Romanum: 2,4 km
- Colosseum: 2,6 km
- Teatro dell’Opera di Roma: 1,1 km

Alle hotellets 47 elegant indrettede værelser er forsynet med:
- Klimaanlæg, aircondition, satellit-tv, værdiboks og daglig rengøring
- Eget badeværelse med hårtørrer

Bestil her