Hotel King

Dette foto er fra Rom

Charmerende mellemklassehotel med skøn tagterrasse med udsigt over Rom

Bestil her

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Concierge
  • Lounge
  • Morgenmadslokale
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

På King Hotel bor du godt og centralt i Rom. Hotellet er et simpelt indrettet mellemklassehotel, der er kendt for sin gode service og venlige personale. Fra hotellets tagterrasse kan du nyde en betagende udsigt over Rom – måske med et køligt glas hvidvin.

Få meter fra King Hotel ligger pladsen, Piazza di Spagna, hvor bl.a. H.C.Andersen og Goethe har boet. Her finder du Den Spanske Trappe, som er samlingssted for byens unge og hvis 135 trin fører op til kirken Trinitá dei Monti.

Fra hotellet har du også kun 600 meter til den smukke og berømte Trevi Fontæne. Her siges det, at du kan sikre dig at komme tilbage til Rom, hvis du med ryggen til fontænen kaster en mønt over din venstre skulder med din højre hånd.

Efter en lang dag med oplevelser i Rom kan du nyde din sidste drink inden sengetid eller en kop ægte italiensk espresso i hotellets bar.

Værelserne på King Hotel er af varierende størrelse og forskelligt udsmykket. Nogle har meget små brusekabiner og generelt kan de fremstå lidt slidte. Har i bestilt morgenmad, så er den forholdsvis simpel, som på de fleste andre turistklasse hoteller i Rom. King Hotel er dog med sin gode beliggenhed et rigtig godt valg til prisen.

Bestil her