Hotel Romanico Palace

Charmerende hotel i barokstil nær Villa Borghese med en skøn tagterrasse

La Dolce Vita i Via Veneto, Borghese parken og mange andre af Roms spændende seværdigheder er indenfor gå-afstand når du bor på Romanico Palace. Med en skøn tagterrasse bliver det næsten ikke bedre i Rom.

Bestil her

Her skal du bo

Vis på kort

Skal du bo lidt ekstra godt i Rom er Romanico Palace Hotel et rigtig godt valg. Her bor du centralt i Rom, tæt på den grønne Borghese Park. Det blev bygget i 2007, men har en meget klassisk stil så man næsten føler man bor i et gammelt palads. Her finder I håndmalede lofter, store malerier i barokstil og klassiske møbler.

Hotellet tilbyder en række faciliteter, der kan gøre opholdet lidt mere luksuriøst. Kan du af en eller anden grund ikke få rørt dig nok i Rom, kan du forbrænde lidt kalorier i hotellets lille fitnessrum. Er du mere til lidt afslapning, kan du koble af med lidt spaoplevelser (tyrkisk bad, sauna og sansebruser)
Fitness og spa området er kun tilladt for personer over 17 år.

Romanico Palace Hotel har en skøn tagterrasse hvor du kan nyde en middag mens I har den mest storslåede panorama udsigt over Rom, det er også her morgenmaden serveres, når vejret tillader det.

Der er ikke langt til de fleste seværdigheder i Rom. Bare en halv kilometer fra hotellet ligger f.eks. barokkirken Santa Maria della Vittoria, hvor du kan se Berninis skulptur Den Hellige Teresas ekstase. Kirken optræder i Dan Browns bog Engle og dæmoner – her har han dog flyttet dens placering til Piazza Barberini.
Shopping på Via Veneto kan du nå på bare 5 minutter, her er der også mange skønne caféer og hyggelige steder at stoppe for en snack eller en drink

Rabatter

Spar Spar 5 % på ophold 5 dage eller mere, kan bestilles op til afrejsedagen.Køb tidligt-rabat Bestil sensest 30 dag før afrejse og få 10% rabat på ophold i perioden 1. november 2017 til 27. marts 2018
Bestil senest 90 dag før ankomst og få 10% på ophold i perioden 28. marts til 31. august 2018
 

Bestil her