Hotel Trevi Collection

Dette foto er fra Rom

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
  • Concierge
  • Room service
  • Elevator
  • Vaskeriservice
  • Gratis WiFi

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet ligger på 5. sal i en historisk bygning ved siden af antikke monumenter og paladser fra fortiden. Denne storslåede bygning finder man kun 200 m fra Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen. Blot 10 minutter væk kan gæsterne desuden opleve det antikke Rom på en gåtur gennem Kejserforaene og Colosseum, fra Pantheon til Piazza Navona. Stedets misundelsesværdige beliggenhed i nærheden af de vigtigste seværdigheder gør stedet perfekt for enhver gæst. Endvidere er der til lufthavnen
Indretning
Den moderne og raffinerede stil giver det levende miljø karakter, hvis personlighed udgøres af et spil af lys og farve. Designet, møblerne og de nyeste faciliteter på de 23 værelser gør dette sted til en uforglemmelig og enestående bolig. Gæsterne kan endvidere nyde den vidunderlige panoramaudsigt over det gamle Rom fra morgenmadsrestauranten. Det klimatiserede etablissement rummer desuden en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, elevator og tilbyder også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).
Hotelværelse
Alle værelser er udstyret med alle moderne komfortindretninger, herunder klimaanlæg, centralvarme, hårtørrer, safeboks, minibar, clockradio, telefon, satellit-tv og internetadgang. Der tilbydes også egne badeværelser med boblebad og brusebad med vandmassage. Desuden er værelserne indrettet med dobbeltsenge. Der er rygning forbudt på alle værelser.
Forplejning
Der tilbydes hver morgen en morgenbuffet.
Kreditkort
Alle store kreditkort såsom American Express, MasterCard og Visakort accepteres.

Bestil her