Hilton Molino Stucky Venice

Dette foto er fra Venedig

Dejligt luksus hotel, beliggende på øen Giudecca med den flotteste udsigt over Venedig fra tagterrassen.

Bestil her

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Sport
  • Fitnessrum
Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Wellness & spa
  • Sauna
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Hotellet tilbyder gæsterne en atmosfære af unik og uimodsigelig charme og en fremragende beliggenhed på øen Giudecca. Byens smarteste attraktioner, herunder Markuspladsen og Palazzo Ducale ligger inden for nem afstand i vandtaxa. Gæsterne kan komme til Markuspladsen og Sukkenes Bro inden for 20 minutter til fods. Til Venedig lufthavn, Marco Polo, kommer man også let med vandtaxa.

Dette enestående, nyrenoverede hotel i Venedig ligger i en imponerende bygning af røde mursten fra det 19. århundrede med store vinduer og spidse tårne. Det tilbyder gæsterne en helt række eksklusive behageligheder, herunder spa-område, udendørs swimmingpool på taget, fremragende business-faciliteter og et udvalg af barer og restauranter, som passer til gæsternes behov. Der er desuden klimaanlæg og i alt 379 værelser. Af yderligere faciliteter er der foyer med døgnåben reception, check-out service, vekselbørs, garderobe, elevator og en frisørsalon på stedet.

Værelserne og suiterne tilbyder gæsterne de højeste standarder inden for elegance og komfort og er tilpasset med den nyeste teknologi. Billedbogsvinduer, omhyggeligt restaurerede træbjælkelofter, fine venetianske materialer og marmorbadeværelser tilføjer alt sammen uforglemmeligt raffinement til gæsternes ophold. Hertil kommer hårtørrer, telefon, fjernsyn, internetadgang og minibar som standardindretning.

Der er en opvarmet og udendørs swimmingpool samt spa-område med sauna på hotellets område. Hertil kommer også forfriskninger i snackbaren langs swimmingpoolen.

I tog fra banegården Santa Lucia tager man en Vaporetto-vandbus eller en vandtaxa for at komme til øen Giudecca, hvor hotellet ligger.

Bestil her