Rejseforedrag: Kina med dansk rejseleder

Kom til gratis inspirationsaften om rundrejse i Kina

Drømmer du om at opleve Kinas dragende mangfoldighed, ældgamle historie om kejsere, livet på landet, fascinerende storbyer og ikke mindst landets enestående seværdigheder? Så kom til rejseforedrag om rundrejser i Kina med dansk rejseleder, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske og storslåede oplevelser i Kina.

På en enkelt aften introducerer vi dig til det bedste, Riget i Midten har at byde på: Fra  Den Kinesiske Mur, som er et af verdens syv vidundere, til de berømte terrakottakrigere i Xi'an, Kinas smukke natur på krydstogt ned ad Yangtzefloden og de imponerende risterrasser og det lokale liv i Longsheng. Alt dette krydret med personlige rejseberetninger fra det mægtige land.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i det kinesiske og gerne vil introduceres til vores rundrejser med rejseleder. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor rejsen skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad Kina har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og de største indtryk giver vi dig et indblik i vores oplevelsesrige og veltilrettelagte rundrejser i Kina. Kom med til en spændende inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en rundrejse med rejseleder.

Datoer og tilmelding

Vi fortæller mere om disse rejser til foredraget