Beijing før og nu

9 dages rundrejse i beijing med dansk rejseleder

Oplev Beijings fascinerende blanding af det gamle og det moderne Kina. Vi besøger Den Kinesiske Mur, Den Himmelske Freds Plads, hutongerne, Den Forbudte By og meget mere. Den perfekte introduktion til Kina!

Fra 8.990 kr.
for grundpakke pr. person inkl. fly, skatter, hotel, morgenmad samt transfers

Varighed: 9 dage
 

Reserver din rundrejse hos din rundrejsespecialist:

Reserver

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1: København
 • Dag 2: Beijing. Ankomst. Himlens Tempel og besøg i hutongerne. (udflugtspakke A)
 • Dag 3: Beijing. Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte By og Peking And. (Udflugtspakke A)
 • Dag 4: Beijing. Byplanmuseet, Nationalteatret "Ægget" og Silkemarkedet. (Udflugtspakke A)
 • Dag 5: Beijing. Sommerpaladset, pandaer i ZOO og besøg ved det Olympiske Stadion. (Udflugtspakke B)
 • Dag 6: Beijing. Lamatemplet, rickshawtur i hutongerne og frokost hos lokal familie. (Udflugtspakke B)
 • Dag 7: Beijing. Fridag
 • Dag 8: Beijing. Cloisonnéfabrik og Den Kinesiske Mur. (Udflugtspakke A)
 • Dag 9: Beijing - København

Udrejse

Vi mødes i Københavns Lufthavn, hvor vores spændende rejse til Beijing begynder. 

Forplejning på flyet er inkluderet.

Beijing

Ankomst og udflugtspakke A: Himlens Tempel og hutongerne

Vi ankommer Beijings lufthavn. Efter ankomstformaliteter og bagageafhentning tager vi med vores bus ind til byens centrum, hvor vi indkvarterer os på vores hotel. Herefter har vi arrangeret det meste af opholdet i Beijing sådan, at de af vores gæster, der har tilmeldt sig udflugtspakkerne hjemmefra, får de største højdepunkter i Beijing med på vores ophold i byen, mens de, der allerede har været i Beijing og ønsker at slappe af eller vil prøve at udforske Beijing på egen hånd, har muligheden for nogle dage med et åbent program.

For de, der har bestilt udflugtspakkerne, starter vi oplevelserne i Beijing ved at strække benene i Himlens Tempel og den omgivende park. Vi går også en tur i nogle af de tilbageværende hutonger i nærområdet. Herefter er der arrangeret aftensmad på en lille lokal restaurant.

Forplejning på fly samt frokost er inkluderet for alle / aftensmad er inkluderet i udflugtspakke A.

Beijing

Fridag på egen hånd i Beijing - eller Udflugtspakke A: Qianmen gågaden, Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, Silkebutik og Peking-and middag. 

Har du ikke tilmeldt dig Udflugtspakke A, er dagen til fri disposition.

For jer, der har bestilt udflugtspakken, tager vi efter morgenmaden til den flot renoverede Qianmen-gågade. Vi går hele vejen ad gågaden fra den sydlige ende til nord ad den kejserlige akse, direkte frem til den Himmelske Freds Plads i Beijings centrum. Efter en fin gåtur og en introduktion på verdens største åbne plads, går vi på udflugt i Den Forbudte By – det kæmpestore, gamle kejserkompleks fra 1400-tallet, der rejser sig med høje, røde mure som en by i byen. Vi går igennem de vigtigste dele af kejserpaladset, der efter sigende skulle omfatte 9.999 rum på et areal som en mindre by.

Om eftermiddagen besøger vi en kvalitets-silkebutik, der blandt andet laver de meget specielle silkedyner, hvor selve fyldet i dynen er håndstrukket “silkespindelvæv”. Om aftenen har vi arrangeret den klassiske Peking-and til middag, retten over alle retter, der oprindelig kun blev serveret for kejseren og hans hof. Heldigvis er Peking-and i dag en mere folkelig spise, så vi mellem mange andre retter også kan få lov at prøve den gyldenstegte, let røgede and med de papirstynde pandekager og mange slags spændende tilbehør.

Morgenmad er inkluderet for alle / frokost og aftensmad er inkluderet i udflugtspakke A.

Beijing

Fridag på egen hånd i Beijing - eller udflugtspakke A: Byplansmuseet, Nationalteatret ‘Ægget’, Silkemarkedet.

Har du ikke tilmeldt dig Udflugtspakke A, er dagen til fri disposition i Beijing.

På udflugtspakken starter vi igen dagen i det centrale Beijing og besøger det flotte byplansmuseum, hvor vi får et indtryk af Beijing som by både i historisk tid, nu og i fremtiden. Herefter skal vi besøge nationalteatret, “ægget”, der blev indviet i 2007. En futuristisk og fantastisk spændende bygning både inde- og udefra, hvor der bliver tid til at studere og udforske de mange detaljer på egen hånd. Om eftermiddagen besøger vi Beijings nok mest kendte turistmarked Xiu Shui Silkemarkedet, hvor vores shoppingevner bliver sat på en prøve, inden vi sidst på eftermiddagen samles igen.

Aftensmaden er i dag på egen hånd. Beijing har masser af spændende mad at byde på og rejselederen vil naturligvis hjælpe med finde lige netop den restaurant som du ønsker.

Morgenmad er inkluderet for alle / Frokost er inkluderet i Udflugtspakke A.

Beijing

Fridag på egen hånd i Beijing - eller Udflugtspakke B: Sommerpaladset, pandaer i Zoologisk Have og det olympiske stadion “Fuglereden”.

Har du ikke tilmeldt dig udflugtspakke B, er dagen til fri disposition i Beijing.

Dagens udflugt går til byens nordlige del. Vi skal besøge det gamle kejserlige kompleks Sommerpaladset, der ligger i udkanten af byen. Mens vi slentrer langs den lange korridor og marmorbåden ved Kunmingsøens bred, mærker vi den enorme magt, som landets mange kejsere har haft igennem historien. Om eftermiddagen besøger vi zoo med de søde pandabjørne og slutter med en vandretur i den store park omkring det olympiske stadion, Fuglereden.

Morgenmad er inkluderet for alle / frokost og aftensmad er inkluderet i udflugtspakke B.

Beijing

Fridag på egen hånd i Beijing - eller udflugtspakke B: Lama-templet, cykeltur på rickshaw i hutongerne, Trommetårnet, frokost hos lokal familie, og besøg på perlemarkedet HongQiao.

Har du ikke tilmeldt dig udflugtspakke B, er dagen til fri disposition i Beijing.

I dag skal vi besøge det flotte tempel og buddhistiske kloster, Lama-templet. Bygningerne var oprindelig et kejserligt palads og tilhørte en af Qing-dynastiets prinser. Men da den unge prins blev tronet til kejser, blev stedet i 1700-tallet overdraget til den buddhistiske gelupka-orden, som siden har holdt til her.

Herefter kører vi til en af byens få tilbageværende hutonger – de traditionelle, lave beboelser, der på en og samme tid er primitive og forældede, men også et charmerende, kulturelt skatkammer. Vi kører rundt i rickshaws og spiser frokost hos en lokal familie. Der bliver også mulighed for at besøge det imponerende trommetårn, der troner over området.

Om eftermiddagen kører vi til et af byens mest kendte markeder, HongQiao, måske bedre kendt som perlemarkedet. Her bliver der mulighed for at gøre et par gode handler, inden vi spiser aftensmad.

Morgenmad er inkluderet for alle / frokost og aftensmad er inkluderet i udflugtspakke B.

Beijing

Dagen i dag er til fri disposition og Beijing er en hyggelig by med masser af muligheder for oplevelser og shopping. Vi kan foreslå at tage en god vandretur i Beijings gader, og bliver man træt, kan man tage en taxi hjem. Byen kan også udforskes med den velfungerende metro. FDM travels egne rejseledere kender Kina og deler meget gerne ud af erfaringerne.

Morgenmad er inkluderet.

Beijing

Fridag på egen hånd i Beijing eller udflugtspakke A: Cloisonnéfabrik og Den Kinesiske Mur ved Mutianyu.

Har du ikke bestilt udflugtspakke A, er dagen til fri disposition i Beijing.

Har du købt Udflugtspakke A, tager vi om morgenen af sted for at opleve og besøge selve Den Kinesiske Mur - et af Kinas absolutte højdepunkter, som man ikke skal snyde sig selv for. Kineserne selv bruger ordsproget: ”Bu dao changcheng fei hao han”, man er ikke en ”rigtig kineser, før man har været på Muren”. Vi kører til et af de flotteste steder ved Muren - vores egen favorit Mutianyu.

Stedet ligger et par timers kørsel fra Beijing og en smule afsondret, men er hele køreturen værd. På vejen til Muren besøger vi en cloisonnéfabrik. Cloisonne er et krævende emaljearbejde, der er kinesernes svar på kongeligt porcelæn. Fabrikken fremstiller med gammeldags håndværksmetoder og under helt primitive forhold disse utroligt flotte emaljevarer fra bunden.

Ved Mutianyu er bjergsiden op til Muren høj og stejl. Med friske ben kan man tage trapperne til toppen på ca. 15-20 minutter. Man kan også tage kabelbanen for egen regning og blive transporteret i ro og mag til toppen. Heroppe på det gamle forsvarsværk er der tid til at nyde udsigten og fordums storhed i eget tempo. Der bliver god tid til at opleve Muren i eget tempo.

Morgenmad er inkluderet for alle / frokost og aftensmad er inkluderet i udflugtspakken.

Beijing-København. Hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra vores hotel og kører vi til Beijing Capital Airport, hvorfra vi flyver hjem til Danmark. Efter vores spændende rejse i Kina ankommer vi tilbage i København samme dag.

Morgenmad i Beijing og forplejning på fly er inkluderet.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København – Beijing t/r
 • Dansk rejseleder ved ankomst og afrejse
 • Skatter og afgifter
 • Godt centralt hotel i delt dobbeltværelse
 • Transfers
 • Daglig morgenmad

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Udflugtspakke A & B i Beijing
 • Tillæg for enkeltværelse 1.890 kr.
 • Individuelt visum til Kina 1.300 kr.
 • Rådgivnings & Ekspeditionsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Rejseforsikringer - kontakt FDM travel
 • Drikkepenge til guider og chauffører
 • Øvrigt der ikke nævnt under "Rejsen inkluderer"

 

Om rejsen


Børn 
Børn til og med 11 år får 500 kr. rabat.

Et barn under 11 år kan indkvarteres i 2-sengsværelse eller 2-sengsværelse med ekstra opredning.

 

 

 

ekstra oplevelser

Udflugtspakke A, 1.990 kr.
(dag 2, 3, 4 og 8) inkluderer: 

• Dansk rejseleder og lokalguide på udflugterne
• Udflugter, entreer og transport i bus
• Måltider som beskrevet i programmet
• 1 glas øl/vand til måltiderne

Udflugtspakke B, 690 kr.
(dag 5 og 6) inkluderer: 

• Dansk rejseleder og lokalguide på udflugterne
• Udflugter, entreer og transport i bus
• Måltider som beskrevet i programmet
• 1 glas øl/vand til måltiderne

*Udflugtspakke A og B bestilles hjemmefra.

Reserver

Afrejsedatoer

-
8.990 kr.

Angivne priser er inklusive rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.

Kontakt