5 dages Deluxe krydstogt "Dalmatian Paradies"

5 dages krydstogt Dubrovnik - Split

Krydstogter med mindre skib langs den charmerende kroatiske kystlinje og mellem de skønne øer på et luksuriøst designet og airconditioneret Deluxe Superior og Deluxe skib med rummelige kabiner med eget badeværelse, måske med Infinity eller et helt tilsvarende lækkert skib. 

Et fantastisk 5-dages krydstogt i den fantastiske Dalmatia-region, der følger Adriaterhavskysten fra Dubrovnik til Split med 4 nætter om bord for at opleve højdepunkterne på denne berømte kystlinje og de smukke øer. Her kan I slappe af mens kaptajnen og skibet besætningen tager sig af jer. Der er tid til svømning eller snorkling i det vidunderlige blå Adriaterhav,  og om aftenen er det tid at nyde middagen i en af de mange restauranter ved vandet og bare slappe af under stjernerne

6.995 kr.
pr. person pr. i dobbeltkahyt "lower deck deluxe superieur"

Afgange 2020:
28. juli, 11. og 18. august 

Varighed: 4 nætter / 5 dage

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

Om krydstogtet

DUBROVNIK - Pelješac Halvøen - Hvar - Bol - Split 

 • Dag 1 Tirsdag: Split
  Indtjekning starter 14: 00h i havnen i Dubrovnik. Efter indtjekning kan I udforske den gamle by Dubrovnik og finde idylliske steder til frokost og middag. For dem af jer med mere entusiasme anbefaler vi at gå turen rundt på de berømte bymure der er 1.940 m lang og tage en spadseretur langs gågaden.
 • Dag 2 Onsdag: Dubrovnik - Pelješac halvøen

  Tidlig morgenafgang mod Pelješac-halvøen, kendt for sin fremragende vin. Før frokost et kort stop på en af Elaphiti-øerne
  og eftermiddag ankomst til Pelješac-halvøen. Om eftermiddagen trransfer til landsbyen, efterfulgt af et besøg på en lokal gård hvor I kan du forkæle jer med en typiske kroatiske delikatesser, en all-inclusive middag med lokale retter tilberedt af deres egne produkter. Sen overførsel tilbage til skibet. Morgenmad, frokost og middag.

 • Dag 3 Torsdag: Pelješac - Hvar

  Morgenafgang mod Hvar. Frokoststop på den lille ø Šćedro efterfulgt af et svømmestop ved Pakleni-øerne. Ankomst til Hvar om
  eftermiddagen. Vandretur op til byfortet med udsigt over havnen for at få nogle dejlige naturskønne udsigter over skibet og de Paklenisk øer. Om aftenen tilbyder Hvar en overflod af  restauranter, barer og caféer der har længe åbent. Morgenmad og Frokost.

 • Dag 4 Fredag: Hvar - Bol
  Sidste stop er øen Brač og den maleriske by Bol. Gå langs promenaden eller svøm ved en af de mest berømte strande i
  Dalmatien, Zlatni Rat. Efter frokost ombord fritid indtil eftermiddagens vinsmagning på ældste vinkooperativ i Dalmatien. Morgenmad, frokost, vinsmagning og kaptajnens afskedsmiddag med levende underholdning om bord.

 • Dag 5 Lørdag: Bol - Split

  Tidlig morgen afgang til Split og morgenmad er det tid til at sige farvel. Transfer til Split lufthavn, hvis ønsker.

Kort

Vis på kort

Få et tilbud