8 dages Deluxe krydstogt "One Way Wonders"

Split - Dubrovnik 

Krydstogter med mindre skib langs den charmerende kroatiske kystlinje og mellem de skønne øer på et luksuriøst designet og airconditioneret Deluxe Superior og Deluxe skib med rummelige kabiner med eget badeværelse, måske med Black Swan eller et helt ´tilsvarende lækkert skib. 

En vidunderlig måde at rejse på inkluderer denne tur fra Split til Dubrovnik spændende gastronomiske oplevelser og fantastiske seværdigheder. Her er garanterede afgange fra maj til oktober, og undervejs besøger I Split, Hvar, Vis, Korčula, Mljet, Ston og Dubrovnik.

Den perfekte måde at opleve den kroatiske skærgård er netop ved at sejle på en intim luksus minicruiser. At bruge formiddagen på herlige dæk eller svømme i det krystalklare Adriaterhavet for om aftenen at udforske de små historiske byer. På dette krydstogt fra Split til Dubrovnik får I det bedste fra Syddalmatiens øer, med adskillige vin- og gourmetoplevelser inkluderet i pakken.

12.995 kr.
pr. person pr. i dobbeltkahyt "lower deck deluxe superieur"

Afgange 2020:
Hver lørdag maj til oktober

Varighed: 7 nætter / 8 dage

 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

få et tilbud

Om krydstogtet

SPLIT – (Bol) HVAR – Biševo (Blue Cave)/VIS – KORČULA – MLJET – SLANO (Ston) – DUBROVNIK

 • Dag 1 Lørdag: Split
  Evt. transfer fra Split lufthavn til Split havn for indtjekning fra kl. 14.00. Derefter en guidet tur til Split, en historisk by på UNESCOs verdensarvsliste. Efter turen tilbage til skibet til et velkomstmøde med cocktails. Middag ombord.
 • Dag 2 Søndag: Split - (Bol)  Hvar

  Morgenafgang til øen Brač, hvor I kan svømme ved den mest berømte strand i Dalmatien - Zlatni Rat nær Bol .Bol er en typisk
  fiskerlandsby omdannet til en populær turistdestination, men har bevaret sin charme. Videre mod jet-set øen Hvar med frokost ombord ved Pakleni-øerne. Hvar er den længste og mest solrige ø i Adriaterhavet, der er kendt for frodige lavendelfelter og
  betagende skønhed. Rundvisning i byens historiske vartegn Renæssancekatedralen med dens originale tårn. Morgenmad og frokost ombord.

 • Dag 3 Mandag : Hvar - Biševo

  Tidligt morgenkrydstogt mod den lille ø Biševo for at besøge den blå hule, et storslået naturfænomen. Derfra til øen Vis,
  engang en strategisk flådebase lukket for offentligheden i årevis, hvordfor den har bevaret sin særlige charme. Morgenmad frokost og vinsmagning. 

 • Dag 4 Tirsdag. Vis - Korčula
  Tidlig morgenafgang mod øen Korčula bedst kendt som Marco Polo's fødested. . Stop til frokost i en af ​​de afsondrede bugter undervejs. Om eftermiddagen ankomst til Korčula med guidet vandretur i den fortryllende by omgivet af mure og en af
  de bedst bevarede middelalderbyer i Middelhavet. Valgfri udflugt til lille landsby nær Korčula by til typisk Dalmatisk middag. Morgenmad og frokost ombord.

 • Dag 5 Onsdag: Korčula- Mljet
  Om morgenen videre sydpå til øen Mljet. Sagnet siger den græske helt Odysseus tilbragte år på denne ø, da han blev fanget af nymfen Calypso. Tag med cruise-manageren på spadseretur til de berømte saltsøer i Mljet National Park og nyd sejlturen til St. Mary Isle og det gamle benediktinerkloster. Morgenmad og middag ombord.
 • Dag 6 Mandag: Mljet - Slano 

  Afgang til den lille landsby Slano på fastlandet, en fredelig fiskerlandsby og udgangspunktet for Ston, en anden befæstet lille landsby berømt for sine østers. Efter en kort kystvandring til en østersgård for at lære mere om østers og en speciel prøvesmagning af denne delikatesse. Transfer til skibet. Morgenmad, frokost, østersmagning og kaptajnens afskedsmiddag med live underholdning.

 • Dag 7 Fredag:  Slano - Dubrovnik
  Tidlig morgen afgang til Dubrovnik - en unik by ved Adriaterhavet. Før skibet lægger til ved Gruž havn, sejler man langs de gamle Dubrovnik bymure, mens frokosten serveres på dækket. Kameraet skal være klar! Efter docking guidet vandretur i denne magiske by. Tag svævebanen fra den gamle bydel til bjergene Srđ for at nyde den smukke udsigt. Morgenmad og frokost ombord.

 • Dag 8 Lørdag: Dubrovnik 
  Morgenmad og afrejse

Kort

Vis på kort

Få et tilbud