Kundesupporter til Danmarks bedste ferierejsebureau

Brænder du for at tale med kunder, afkode deres behov og guide dem videre mod den rette løsning?

Elsker du at rejse og opleve verden, og vil du være en del af et team, hvor sparring, godt humør og stor hjælpsomhed er nøgleord? Så er det dig, der skal søge vores stilling som kundesupporter i FDM travel, Lyngby.

I FDM travel har vi travlt med at imødekomme alle de spændende rejseønsker, vi får fra kunder, der gerne vil ud at opleve verden igen efter Corona. Derfor søger vi en kundesupporter, som skal være med til at indfri vore kunders rejseønsker.

Du bliver en del af et mindre team, som udover dig selv består af to projektledere, en produktchef, tre kundesupportere og teamets leder. Vi er et mindre team, og det betyder, at vi har løbende tæt dialog og sparring med hinanden. Vi tror på, at vi løfter bedst når vi løfter i flok, og når vi samtidig har det sjovt og godt sammen. Samtidig er vi en central afdeling i FDM travel, og derfor har vi mange samarbejdsflader ud mod resten af organisationen. Her vil du opleve, at vi er en flad organisation, hvor der er kort fra beslutninger til handling.

Om jobbet

Som vores nye kundesupporter bliver dine primære opgaver at modtage kundehenvendelser og finde den rette løsning for kunden:

 • Supportere/guide dem til et online køb
 • Oprette en salgsmulighed og videresende den til en af vores rejsekonsulenter
 • Udarbejde simple tilbud
 • Varetage øvrige kundehenvendelser
 • Hjælpe med at optimere vores produkter og salgsprocesser (primært uden for højsæson)

Der vil også være mulighed for at præge stillingen i nogen grad, ud fra din faglighed, ambitioner og interesser.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et job i et spændende og uformelt arbejdsmiljø med store frihedsgrader. Du vil få en leder, som er parat til at give dig masser af ansvar, og du vil være en del af team hvor man spiller hinanden og organisationen god.

Som arbejdsplads vægter vi medarbejdernes udvikling, fleksibilitet og trivsel højt, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familielivet. Vi tilbyder en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer og erfaring, inklusiv pensions- og gruppelivsordning samt helbredsforsikring. Du får selvfølgelig også et medlemskab af FDM, der giver gode rabatter på alt fra olieskift til rustbeskyttelse. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores personaleforening FDM Team, som løbende afholder medarbejderarrangementer, og som giver adgang til vores motionsrum.

Vi holder til i moderne, nyrenoverede lokaler tæt på Lyngbys centrum, hvor vi i lyse, åbne kontorer hver dag nyder godt af bl.a. kvalitetskaffe, og vores køkken, der sørger for varieret mad til frokost.

Om dig

Du har rejseerfaring og viden om forskellige rejsemål, eller det kan være, at du tidligere har arbejdet med kundesupport. Men for os er det ikke afgørende, hvilken uddannelse du har, eller om du er erfaren eller nyuddannet.

Det afgørende for os er, at du har et stort engagement for rejser, og at du brænder for at give den bedste service til vores kunder. Og da vi er et rejseselskab der vækster, er det vigtigt, at du med et smittende engagement, humør og energi vil være med til at fastholde den positive udvikling sammen med os andre – for vi elsker nemlig at sælge rejser!

Derudover ser vi meget gerne, at du:

 • er initiativrig, arbejder med et stort drive og har øje for muligheder
 • er imødekommende, tillidsvækkende og troværdig
 • arbejder selvstændigt, men samtidig dygtig til at samarbejde og bidrage til teamet
 • er servicemindet, og god til at afkode behov og salgspotentialer
 • har flair for at arbejde i forskellige IT-systemer samt lyst til at lære nye
 • formulerer dig sikkert på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Ansøgningsprocessen

Vi behandler ansøgningerne løbende og modtager kun ansøgninger via den elektroniske ansøgningsformular. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Tiltrædelse snarest muligt eller senest den 1. oktober.

Har du spørgsmål til jobbet eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at ringe til Online- og teknologichef Hans Krag Morild på telefon 45 27 01 19.

>> Søg stillingen som kundesupporter 

 

Om os

FDM travel er specialist i at skræddersy rejser med fokus på oplevelser undervejs. Du kan booke alle årets rejser her hos os og vi sammensætter den helt som du vil have den, uanset om du drømmer om den store oplevelsestur i USA, Europa, Australien, New Zealand eller Sydafrika. Du vælger selv, om du vil have en af vores rejsespecialister til at skræddersy din rejse, eller om du vil booke den på fdm-travel.dk.