Carina - Lyngby

Carina - rejsespecialist

”Down Under” og ”Over There” – sætningerne fylder mig med drømme, glæde og forventning om alle de fantastiske eventyr, der er mine kunder i vente, på de rejser, hvor jeg er så heldig at få lov til at skabe rammerne. At få lov til at være en lille del af andres drømme og oplevelser, er et kæmpe privilegie, som virkelig betyder meget for mig. Australien & USA har begge en særlig plads i mit hjerte og jeg har krydset begge disse storslåede kontinenter. Det har været 2 meget forskellige oplevelser, men fællesnævneren er, at jeg ønsker at gøre det igen og igen.

Mit seneste eventyr gik til det vestlige Canada, og jeg må sige at både Australien og USA har fået kamp til stregen, når det gælder unikke naturoplevelser både i form af dyreliv men bestemt også de smukkeste søer og fascinerende Rocky Mountains, It Rocks! Fantastiske mennesker og ja følelsen af at være i live.

Australien - den enorme forskellighed der er i ét land, er overvældende og giver lyst til at udforske hver et lille hjørne af dette magiske kontinent.
USA - landet rummer så mange muligheder og fantastiske oplevelser fra badeferie eller nationalparker som Grand Canyon, til storbyliv. USA er et land, man aldrig helt bliver færdig med.
Canada – smukke landskaber, søer, floder, dyreliv og bjerge, en perfekt balance af byliv og natur.

For mig er kør-selv rejser lig med frihed til at forfølge rejsedrømmen. Det kan være i et motorhome eller i bil, hvor man overnatter på små B&B eller store hoteller, i ørkenen eller ved kysten. Alt er muligt.

Det jeg sætter allermest pris på, når jeg er afsted, er forskellighed i min rejse. De små sjove oplevelser, interagere med lokalbefolkningen, smage lækre specialiteter, gribe de muligheder der kommer, lige fra sejlads, ridning, snorkling, vildt dyreliv og vandring til at dase på stranden og meget andet.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Cape Tribulation, Mossman og Daintree – fantastisk område, hvor regnskov møder koralrev, bush food og et rigt dyreliv

  • Great Barrier Reef – en eksplosion af oplevelser og farver. Det er overvældende.

  • Kakadu National Park – historie, kultur og natur kogt ind til en intens oplevelse.

  • Kangaroo Island – fantastisk dyreliv

  • Blue Mountains – fortryllende og masser af mulighed for at vandre

  • New York – byen der aldrig sover. Hvilket eventyr... jeg bliver aldrig træt af den by

  • New Orleans til Charleston – sydstatscharme, musik, historie, skøn mad og nede i gear

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt