Hanne T - Lyngby

Hanne T - rejsespecialist

Mange af mine venner mener jeg har et drømmejob, og jeg rejser i tide og utide. Det må jeg give dem ret i. Tænk engang at have et arbejde, hvor jeg kan hjælpe andre med at indfri deres rejsedrømme – store som små. Privat rejser jeg, så snart jeg ser mit snit til det. Det kan være alt fra en forlænget weekend på landet i Spanien, til en vingård i Toscana, eller en storbyferie i en af Europas mange skønne byer, til vandretur i den rå natur i Skotland, Færøerne eller Island. Er det en længere ferie, bliver det gerne de fjernere rejsemål som fx USA og Australien, jeg kaster mig ud i.

Når jeg rejser er der altid fart på - jeg skal jo helst ikke gå glip af noget. En billeje giver mig friheden, til at vælge hvilken rute jeg vil køre. Det bringer mig ofte ud på små snørklede omveje, hvor oplevelserne står i kø. Om det er bondemanden, der er ved at genne fåreflokken over vejen eller den larmende stilhed helt ude på de øde sletter, betyder ikke så meget. For mig handler det om at gribe øjeblikket. Opstår der en mulighed for at komme med på en ridetur, cykeltur eller vandretur, så griber jeg også den.

Jeg holder meget af at rejse i Norden, UK, USA og Australien, hvor der altid er noget nyt at udforske. Befolkningen er utrolig venlige og imødekommende og altid villige til at komme med lidt ekstra fif til lokale oplevelser. Jeg elsker specielt naturoplevelser og det vilde dyreliv, der findes så mange steder, og er endnu aldrig blevet skuffet på nogen af mine mange rejser.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Dykning på Great Barrier Reef – et slaraffenland under havets overflade

  • Ayers Rock – en uforglemmelig telttur i Red Center, her kommer naturen helt ind under huden.

  • New Orleans og sydstatscharmen overrasker positivt hver gang. Eldorado af musik og historie

  • Helikopter tur i New York – at se The Big Apple fra oven er virkelig med til at sætte byens størrelse i perspektiv

  • Nationalparkerne i det vestlige USA – bl.a. Grand Canyon imponerer med sin storhed

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt