Maria B - Lyngby

Maria B - rejsespecialist

Mit livsmål er at opleve så meget af kloden som muligt. Verdenen er nemlig en kæmpe farverig pallette fyldt med oplevelser, som bare venter på, at vi pakker kufferten, tager afsted og udforsker dem. Mit arbejde er at inspirere til oplevelser og hjælpe andre til at gøre deres rejsedrømme til virkelighed – fantastisk.

Jeg holder af at opleve verdenen på både kør-selv-ferie og storbyferie. Alverdens storbyer har hver sin unikke charme. Der er fx kombinationen af ørken og storby i Dubai, eventyrlandet Sintra ved Lissabon, morgenyoga i Central Park på Manhattan i New York, charmerende Saint Germain i Paris og Arlington National Cemetery i Washington DC. Når jeg rejser er det primært for at udforske landenes kultur og natur, og besøger gerne religiøse og historiske steder, møder lokalbefolkningen, spiser lokal mad og meget mere. Og når jeg rejser i områder, hvor der også gemmer sig oplevelser under vandets overflade, skal jeg altid ud og dykke eller snorkle.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Niagara Falls  - var en overvældende oplevelse.

  • Hollywood Boulevard - se stjernerne og lade mig rive med af de mange sjove og festlige indtryk.

  • Highway 1 - køre langs den smukke kyststrækning i Californien er et must.

  • The Golden Circle på Island – her fik jeg virkelig mærket jordens aktivitet med gejsere i udbrud og det smukke vandfald Gullfoss med fossende smeltevand fra gejserne.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt