Maria - Lyngby

Maria - rejsespecialist

Jeg synes, det er fantastisk at komme rundt i verden og se og opleve andre folkefærd, deres kulturer og ikke mindst naturen, der er så forskelligartet. Det kan være alt fra Highway 1 langs den smukke stillehavskyst i Californien, til de storslåede nationalparker som Bryce Canyon og Zion i Utah. Australien lokker med det fortryllende Great Barrier Reef og Sydafrika med det overvældende dyreliv. Så er der storbyerne med masser af historie og gamle charmerende bygninger og parker. For mig handler det om at se og opleve forskellige steder, og prøve at rejse på forskellige måder.

En af mine favorit destinationer er Sydafrika, som jeg fuldstændig har tabt mit hjerte til. Jeg synes Sydafrika byder på hele paletten af smuk og varierende natur, skøn kyststrækning, stort vinområde, fantastisk mad og ikke mindst et humoristisk og venligt folkefærd. Brillepingvinerne ved Boulder Beach på Kap halvøen, hvalerne langs kysten fra Hermanus og ikke mindst Sydafrikas mange naturreservater med et overflødighedshorn af Afrikas dyr, som du kan opleve på en safari.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Magnetic Island ud for Townsville - en ø med magisk stemning. Skøn natur, vandrestier, dejlige strande og de kære små wallabees.

  • Ngala Tented Camp i Krüger – jeg lå ved poolen og pludselig fik vi selskab af 13 elefanter.

  • Hiking i Bryce Canyon - der er masser af fede vandrestier, hvor du kan opleve de unikke orangefarvede hoodos klippeformationer.

  • Helikoptertur over Whitsundays og Great Barrier Reef - vi fløj fra Airlie Beach oplevede revet ovenfra.

  • Quinta de Regaleira i Sintra - eventyrlig park med et smukt gammelt palads, stier, tunneler, frodige planter og den smukke brønd, hvor du kan komme ned i bunden via den spiralformede trappe.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt