Mette - Lyngby

Mette - rejsespecialist i rundrejser

Jeg startede i rejsebranchen som guide for mange år siden, hvor jeg arbejde ved Gardasøen i Italien, i Tunesien og i Florida. Jeg er så blevet hængende i rejsebranchen lige siden.

Jeg har arbejdet flere forskellige steder, inden jeg var så heldig at komme til FDM travel og vores rundrejserafdeling. Det er en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Jeg syntes det er dejligt at have kontakt til kunderne og opleve, hvor forventningsfulde og glade de bliver, når de har købt en rejse. Endelig er det skønt at få hele rejsen til at gå op i en højere enhed og vide, at der er en masse spændende oplevelser i vente for vores gæster.

Min familie og jeg nyder at rejse sammen på kør-selv-ferie, storbyferie og vandreferie samt rundrejser. Jeg rejser for at opleve – maden, kulturen, naturen, bylivet i både store og små byer, samt at møde nye mennesker. Jeg nyder at vandre, både i naturen eller en dag rundt i en storby, at sidde på caféer og se hverdagen glide forbi.

Jeg har ikke ét favoritland... jeg har mange. USA er simpelthen så mangfoldigt et land med storbyer som New York og San Francisco til nationalparker med alle former for naturoplevelser. Australien og New Zealand fordi det er to helt fantastiske lande med så meget forskelligt at byde på som kulturen og den fascinerende natur. Italien fordi jeg holder meget af kulturen, maden og vinen. Edinburgh fordi det er så anderledes en storby, London, Paris og Rom bare fordi… og Hamborg fordi det er så tæt på. Alsace - fordi der er så hyggeligt og maden er skøn ligesom vinen.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Australien –  landet er så forskelligt fra stat til stat og har så usædvanlige mange oplevelser at byde på

  • San Francisco - hyggelig, overskuelig og historisk by

  • New Zealand – Rotorua med de mange varme kilder og kogende mudderhuller, Napier med de mange Art Deco huse

  • Washington D:C: – med hyggelige Georgtown og The National Mall med de mange monumenter

  • Alsace – vandretur gennem vinmarker og i fodsporene af 1. verdenskrigs slagmark

  • Italien – Piemonte fordi de har så skønne vine.

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt