Rikke - Lyngby

Rikke - rejsespecialist

Jeg får altid sommerfugle i maven, når jeg forlader Danmark, for at drage på eventyr. At have fået et job i rejsebranchen, er som at komme med på en rejse, når jeg sidder sammen med kunder for at hjælpe dem med at sammensætte deres rejseønsker. Og det er rigtig tilfredsstillende, når de kommer hjem og fortæller mig om alle deres gode oplevelser - det fortæller mig, at jeg har hjulpet dem med lige præcis deres ønsker og behov.

Jeg tager på forskellige typer rejser, der spænder lige fra kør-selv-ferie i bil- eller autocamper i fx USA eller Spanien til forlængede weekender i en af Europas mange spændende storbyer. Fællesnævneren for alle mine rejser er, at jeg sørger for at stoppe op undervejs for at komme tættere områdets/storbyens stemning. Det kan være til fods eller på cykel.

Gennem mine mange rejser rundt om i verden, har jeg gjort mig en meget vigtig erfaring – det er simpelthen umuligt at nå det hele på én gang. Jeg sørger altid for at vælge til og fra - det er nemlig helt ok at have noget nyt at komme tilbage til. Det er også noget jeg har fokus på, når jeg vejleder kunderne i forhold til alle deres ønsker og behov.

 

Nogle af mine største oplevelser:

  • New York – byen, jeg havde meget svært ved at tage hjem fra

  • Grand Canyon – en panoramaudsigt jeg aldrig glemmer

  • Californien – opleve den vanvittige smukke udsigt langs Stillehavskysten

  • Kroatien – overraskende smuk natur i fx Plitvice Nationalpark

  • Barcelona – min favorit by i Europa fordi jeg elsker Spanien og blandingen af storby og strand

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt