Ulrik - Lyngby

Ulrik - rejseproducent i rundrejser

Jeg er nysgerrig af natur, og hvor er det bedre at få stillet sin nysgerrighed end i rejsebranchen? Her møder jeg en masse spændende mennesker og lærer mangt og meget om andre landes mad, kultur, natur og historie. I over 10 år har jeg rejst rundt især i Europa for at finde gode rejsemål, som vores kunder kan få gode rejseoplevelser ud af.

Jeg holder særlig meget af at rejse i Storbritannien, som på én og samme tid er hyper moderne og enormt gammeldags. London er fremme i skoene på teknik og arkitektur, mens man i Sydengland føler sig hensat til verden af i går, hvor traditionerne trives og holdes højt i hævd. Typiske badebyer, cream tea og mytiske Stonehenge er klassikere, som man bare MÅ opleve. Naturen i Skotland er unik, især holder jeg af området omkring Speyside, hvor man både kan vandre og ikke mindst besøge et utal af spændende whisky-destillerier. Men min allerstørste rejseoplevelse er dog uden tvivl Sri Lanka, som på et lille areal byder på et hav af store oplevelser som elefantsafari, imponerende templer og kolonihistorie i én, stor skøn sammenblanding.

Den bedste måde at besøge et andet land på er på en rundrejse med rejseleder. Det meste er planlagt på forhånd, så jeg kan koncentrere mig om at opleve det, vi besøger på rejsen. Rejselederen sørger for at fortælle om både stort og småt, så jeg skal bare lytte efter, for at få en masse at vide, jeg ellers selv skulle læse mig til. Undervejs kan jeg godt lide, at der er indlagt en vandre- eller cykeltur. Så får man mulighed for at mærke stedet på en helt anden måde, og så er det jo altid rart at bevæge sig.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Safari i Sri Lanka (Udawalawe Nationalpark) – komme tæt på elefanterne på savannen.

  • Togtur blandt te-marker i Sri Lanka - fra Kandy til Nuwara Eliya med smukke landskaber og vandfald.

  • Speyside - The Malt Whisky Trail i Skotland for jeg ÆLSKER Whisky.

  • Vandretur på Caminito del Rey, Andalusien -  vandring på klippesiden giver et adrenalinsus og fedt at overvinde min højdeskræk.

  • Stonehenge – bevidstheden om at de er 5.000 år gamle og historien om dem.

     

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt