Yvonne - Lyngby

Yvonne - rejsespecialist

Gennem mine 30 år i rejsebranchen er det blevet til en del rejser i det meste af verden. Om det er en kort weekendtur til en europæisk storby eller en længere rejse på 5-6 uger, ja så er det alle sammen oplevelser, som er med til at gøre hverdagen lidt sjovere. Og når jeg samtidig er så heldig at arbejde som rejsespecialist, så er det en fornøjelse at kunne dele min viden og skabe unikke oplevelser for andre.

Min store passion er at rejse “ Down Under” - jeg har besøgt Australien 6 gange og New Zealand 3 gange og er bestemt ikke færdig endnu. Den venlige befolkning og fantastiske natur er lige mig. Jeg har rigtig mange gode oplevelser med hjem dernede fra, men specielt min families kør-selv-ferier i autocamper har været noget helt specielt. Det er en rigtig dejlig ferieform for familier, hvor man har friheden til at gøre præcis, hvad man vil i eget tempo.  I Australien boede vi på en campingplads, sammen med en 3,5 meter lang krokodille og i New Zealand camperede vi ved den smukkeste blå sø med udsigt til New Zealands højeste bjerg, Mt. Cook og grillede friskfanget laks.

Det vestlige Canada er ligeledes kommet med i top 3 af mine favoritdestinationer. Igen er det den fantastiske natur med sneklædte bjerge og smukke søer, som trækker. Her kan jeg varmt anbefale kør-selv-ferie med enten bil eller motorhome, og dette kan med fordel kombineres med et krydstogt til Alaska eller den fantastiske togrejse med Rocky Mountaineer-toget.

 

Nogle af mine største oplevelser:

  • New Zealand – Milford Sound, formentlig verdens smukkeste sejltur

  • Australien – Outback og besøg i den underjordiske by Coober Pedy

  • Canada – Rocky Mountaineer, nok verdens smukkeste togtur

  • USA – New York, helikoptertur over Hudson River

  • Europa – Cannes i Sydfrankrig, Sirmione ved Gardasøen og romantiske Positano på Amalfikysten

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Lyngby

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt