Betina - Næstved

Betina - rejsespecialist

Jeg ånder og lever for rejsebranchen - elsker simpelthen den positive og forventningsfulde stemning, jeg altid oplever, når jeg snakker med kunder. Mine private ferier og oplevelser er noget jeg bruger hver eneste dag i mit arbejde, hvor jeg kan dele mine rejseerfaringer og hjælpe mine kunder til at få den allerbedste ferie.

USA og Canada er mine favorit destinationer med imponerende bjerge, grønne skove, det røde varme ørkenland og mangfoldige storbyer. For mig er det vandreture og mødet med den vilde natur og dyrelivet jeg sætter højst. Jeg er ofte blevet spurgt om den største rejseoplevelse – det er svært, men mødet med bjørne i Sequoia Nationalpark, hvor jeg så en bjørnemor med sine unger og mange andre bjørne er én af dem.

En anden stor oplevelse er området omkring Badlands og Mount Rushmore/Crazy Horse i USA. Synes historier fra tiden med indianere og cowboys er utrolige interessante.

Mine rejser gennem USA og Canada skal helst være på kør-selv-ferie i motorhome, hvor jeg kan bo midt i naturen og hygge mig omkring bålet om aftenen i fx Yosemite eller Yellowstone. Det er den ultimative frihed for mig. Og rejserne skal helst indeholde aktiviteter som fx vandring, snorkling/dykning og dyrespotting.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Næstved

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt