Christina - Næstved

Christina - rejsespecialist

Jeg elsker simpelthen at rejse og så føler jeg mig utrolig privilegeret over at arbejde i en branche, hvor jeg kan bruge min rejseerfaring og hjælpe andre med at få de største oplevelser på deres drømmerejse. Når jeg selv rejser, foretrækker at opleve rejsemålet via alle former for aktiviteter - det kan fx være en løbe- eller cykeltur gennem Melbourne, opleve Yellowstone på hesteryg eller Blue Mountains på en vandretur.

Jeg husker rejser, der giver mig endnu mere end jeg turde håbe på. Det sker oftest på en rejse, hvor jeg har lejet en bil - uanset om det er Sydafrika, Australien, USA eller Europa, så jeg har friheden til at stoppe, hvis der dukker noget spændende op.

Nogle af mine bedste rejseoplevelser havde jeg tæt ved Yellowstone, på 320 Guest Ranch. Masser af western-stemning og en ubeskrivelige smuk natur, jeg oplevede fra hesteryg. I Sydafrika boede jeg i luksustelt i Ngala Tented Camp tæt på Krüger National Park. Det var som at bo midt i det rige dyreliv – helt fantastisk.

Great Barrier Reef lyder næsten som en kliche, men det var nu en af mine største oplevelser i Australien, da jeg var ude og snorkle blandt fisk i alle størrelser og de smukkeste koraller og bagefter opleve revet fra en helikopter. Melbourne er noget ganske særligt, men uden for byen kom jeg helt tæt på dyrelivet med Ecidna Walkabout - Australiens kvindelige Crocodille Dundee.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Næstved

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt