Kirsten - Næstved

Kirsten- Butikschef

USA har en særlig plads i mit hjerte. Jeg har tidligere boet i San Diego, men blev nysgerrig for at se endnu mere af landet med så mange nuancer. Jeg har været tilbage mange gange – også med min søn. Er blevet vild med at rejse i autocamper, hvor jeg har friheden og på samme tid har ”hotellet” med mig. Turene gennem nationalparkerne i vest, har givet mig nogle vilde naturoplevelser. I Florida har jeg nydt strand- og daselivet og i sydstaterne har jeg lyttet til tonerne af lækker blues og swingende jazz. Jeg har selvfølgelig shoppet igennem de fleste storbyer i USA - der er mange penge at spare, specielt i de fristende outlets.

Europa har også så meget at byde på og jeg er vild med at kombinerer oplevelserne. Lidt strandliv i Cannes eller Malaga og så et smut op i baglandet ved Granada eller Isola 2000 og stå lidt på ski - eller bare køre på opdagelse. På Mountainbike i Harzen eller en tur gennem vinmarkerne i Alsace… det kan jeg varmt anbefale.

Men mest af alt holder jeg af det jeg kan mærke inde i hjertet, når jeg kommer hjem fra en rejse.... en løbetur tidlig morgen i storbyen, helikopterturen i New York, afstikkere til småbyer og historie fra de lokale... det husker jeg. Og så er der ikke noget bedre end at kunne bruge alle mine rejseoplevelser i mit arbejde og hjælpe andre til en at få en forrygende ferie.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Næstved

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt