Rikke - Næstved

Rikke - Rejsespecialist

Jeg føler mig meget privilegeret over, at være i en branche, hvor jeg kan beskæftige mig med det jeg holder allermest af – at rejse. Desværre er det ikke altid mig selv der skal afsted, men at kunne hjælpe andre med at tilrettelægge deres ferie og give  ideer til ekstra gode ferieoplevelser, er en tilfredsstillelse i sig selv.

Jeg har selv rejst rigtig meget, og nyder mange forskellige ferietyper. Jeg elsker at kombinerer kør-selv-ferie med badeferie i Toscana, ved Gardasøen, på Mallorca og ved Costa del Sol, ligesom jeg holder af en aktiv skiferie. Den rejsemål jeg holder mest af, er New Zealand og USA, der har en stor plads i mit hjerte – de har altid givet mig uforglemmelige oplevelser med hjem i bagagen.

En af de rejser, der fylder mest i min hukommelse, er de 6 uger jeg havde i New Zealand med min familie. Vi var bl.a. var ude og flyve i luftballon, på en helikoptertur, hvor vi så hvaler og på en svømmetur med vilde delfiner ved Kaikoura. Det giver noget helt særligt at rejse med sin familie og bagefter have en masse rejseminder sammen.

Jeg lejer næsten altid en bil eller et motorhome – det er en garanti for oplevelser, der ikke lige står i rejsebøgerne.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Næstved

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt