Det bedste af New Zealand

15 dages kør-selv-ferie i New Zealand, fra Auckland til Christchurch

På denne 15 dages kør-selv-ferie oplever I spændende byer som Auckland, Wellington og Christchurch, samt enestående naturoplevelser. Oplev alle New Zealands store seværdigheder serveret på et sølvfad. Mød maorierne, oplev storbyer, varme gejsere, snefyldte bjerge og gletsjere, der langsomt bevæger sig gennem grøn regnskov.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie i natursmukke New Zealand, hvor I får mulighed for at opleve det bedste af det bedste. Turen kan tilpasses efter jeres ønsker og behov, så I får netop den drømmerejse, der passer til jer.

Fra 29.556 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 14 nætter inkl. ankomst transport, togtur, sightseeings og billeje

Rejseperiode:
Hele året
(Bedst oktober - april)

Startdag:
Daglig

Varighed:
15 dage/14 nætter

Længde:
2.815 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Auckland – Waitomo Caves - Rotorua (350 km)

I dag afhenter I jeres lejebil og så går turen på opdagelse sydpå, over Bombay Hills og gennem det meget frodige Waikato græsland. I Waitomo er en bådtur inkluderet, hvor I skal se de underjordiske drypstenshuler med de tusindvis af glødende insekter, som hænger ned fra grotternes lofter og lyser son en stjernehimmel. Herefter krydser I Waikato River og Mamaku Hills, kører igennem landbrugsland og langs søbredder til i kommer til det berømte geotermiske center i Rotorua.

Oplevelser i Rotorua

Dagen er sat af til sightseeing i Rotorua-området og der er nok at tage fat på. Jeres kør-selv rundrejse inkluderer flere spændende seværdigheder. Oplev den oprindelige og ægte Maori kultur i Te Puia, med en tur gennem den termiske dal fuld af geysere og boblende mudderhuller. Se fremstilling af kunsthåndværk med træskærring og vævning. Fortsæt til Kiwi Wildlife Park, med en god introduktion til landet flora og fauna. På et besøg i Agrodome får I lejlighed til at overvære fx fåreklipning og træning af fårehunde.

En spændende dag sluttes af med Maori sang og dans mens I nyder en traditionel Maori middag.
 

Rotorua - Wellington (452 km)

I dag går turen videre sydpå via Lake Taupo, New Zealands største sø. Kør langs søen indtil I skal igennem Tongariro National Park, hvor de tre vulkaner, Ruapehu, Ngauruhoe og Tongariro, dominerer landskabet. Fortsæt gennem regionerne Levin og Otaki til Wellington, New Zealands hyggelige hovedstad.

Wellington

Nyd hele dagen i Wellington. Centrum af byen ligger smukt mellem havnen og de grønne bakker i baglandet og er perfekte at opleve til fods. Byen er kendt for kunstgallerier, gode restauranter og teater.

Wellington - Picton - Christchurch (344 km)

Her til morgen kører I til færgehavnen og afleverer lejebilen, hvorefter turen går med Interislander færgen over Cook Strædet og gennem det smukke Marborough Sounds til havnebyen Picton, på toppen af Sydøen. I Picton stiger I ombord ipå toget, Coastal Pacific, som tager jeg videre ned langs Stillehavets kyst via Kaikoura til Christchurch. (Vær opmærksom på, at toget kun kører i april måned samt i periode 29. september - 31. marts), I perioden 1. maj - 28. september, foregår turen langs kysten i bus. Vel ankommet i Christchurch, landets andenstørste by, bliver I kørt til hotellet. 

Christchurch – Greymouth - West Coast Glaciers (180 km)

I bliver kørt fra hotellet til togstationen for at tage med toget Tranz Alpine Express gennem Southern Alps til Greymouth - en strækning fyldt med imponerende og meget naturskønne landskaber med både regnskove og vandfald. Ved ankomst til Greymouth henter I jeres næste udlejningsbil og kan forsætte turen mod West Coast Glaciers, måske med en afstikker til de fascinerende, Punakaiki Pancake Rocks, fabelagtige klippeformationer.

Franz Josef gletsjeren

Idag kommer I på en fabelagtig smuk  og guidet vandretur på, Glacier Valley Walk, langs Waiho floden med fantastiske udsigtspunkter over den fascinerende Franz Josef gletsjer. Lær om gletsjerfænomenet og nyd de skiftende udsigtspunkter. Turen til fods kan evt. krydres med en afslappende tur i de varme kilder hvor ture slutter. 

West Coast Glaciers – Queenstown (350 km)

Turen i dag bringer jer igennem nogle af de allersmukkeste områder af New Zealand. I kører gennem det barske Haast Pass og de smukke skovområder i fxi Mt Aspiring National Park, forbi Lake Wanaka og langs Kawarau Gorge til Queenstown, New Zealands action-by nummer et.

Queenstown

I dag har vi inkluderet en spændende guidet sightseeing. I bliver kørt langs bredden af Wakatipu søen til Glenorchy, hvor I går ombord i en Jetboat på Dart River. Nyd farten og den fantastiske udsigt til bjergene, vandfald og skov. Tilbage på landjorden vandre I stille og roligt gennem skoven til den ventende firehjulstrækker, som  tager jer på en fascinerende tur gennem et smukt landskab, brugt I mange storfilm bl.a. Ringenes Herre. 

Queenstown–Milford Sound–Te Anau (406 km)

Start dagen rigtig tidligt og få morgenkaffen i Te Anau efter en tur langs Lake Wakatipu og via Kingston. Følg derefter Lake Te Anau til Eglington Valley. Undervejs passerer I en række spejlblanke søer og bjerge, der stille forsvinder i horisonten. Den naturskønne rute fortsætter gennem bjerge, dale og skove i Fiordland National Park og slutter med en fascinerende og dramatisk sidste strækning ned til Milford Sound.

Ved ankomst til Milford Sound har vi inkluderet en smuk sejltur til Mitre Peak med udsigt til vandfald og gjetjer. Efter sejlturen  fortsætter I frem til dagens mål Te Anau. 

Te Anau – Invercargill (160 km)

Turen idag bringer jer yderligere sydpå til Invercargill, den sydligst beliggende by i New Zealand.  Ved ankomst til byen har vi inkluderet en guidet historisk bustur med besøg ved historiske bygninger, kirker, Queens Park, beboelsesområder og Oreti Beach. 

Dunedin – Christchurch (363 km)

Brug evt. morgenen til mere sightseeing i Dunedin, før I kører nordpå mod Moeraki og over sletten Canterbury Plains, som I krydser via en hel serie store og små broer på vej til Christchurch. 

Afrejse fra Christchurch

Det er turens sidste dag, og efter mange spændende oplevelser afleverer i lejebilen i lufthavnen inden evt. afrejse.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 29.556 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Auckland / Christchurch-Kastrup
 • Transport til hotel i Auckland
 • 14 hotelovernatninger i valgte kategori
 • 13 dags billeje i valgte kategori
 • Entre til Waitomo Caves
 • Entre til Te Puia - Maori Arts & Crafts Institute
 • Entre til Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park
 • Agronome Sheep Show
 • Maori middag og koncert
 • Færge fra Wellington til Picton
 • Coastal Pacific tog tur (kun april samt oktober - marts)
 • Tranz Alpine togtur fra Christchurch til Greymouth
 • Gletsjervandring på Franz Josef
 • Dart River Wilderness Safari
 • Cruise ved Milford Sound  
 • Discover Invercargill tur
 • Lokale skatter
 • Kør-selv rejsehåndbog på engelsk

Prisen inkluderer IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Budget
Moteller og turistklasse hoteller

Standard
Turistklasse hoteller

Superior
Førsteklasse hoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011