Eventyr på Nordøen

7 dages kør-selv-forslag, højdepunkter på New Zealands Nordø

Oplev de smukke, frodige og varierende landskaber på New Zealands grønne nordø. Fra storbyen Auckland til skønne vandoplevelser ved Bay of Islands og Coromandel samt fascinerende Maorikultur og termisk aktivitet ved Rotorua.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie i natursmukke New Zealand, hvor I får mulighed for at opleve det bedste af det bedste. Turen kan tilpasses efter jeres ønsker og behov, så I får netop den drømmerejse, der passer til jer. 

Fra 16.889 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse 6 nætter inkl. 7 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året
(Bedst oktober - april)

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
1.070 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Auckland - Bay of Islands, 240 km

Efter afhentning af lejebilen, kører I nordpå ud af Auckland ad State Highway 1, som bringer jer via Warkworth og Leigh, gennem Wellsford og op til Whangarei. Undervej kommer I igennem et smukt skovrigt område, og I kan evt. tage en afstikker til østkysten og nogle af de lækre surfstrande nær Waipu.
Whangarai som er det kulturelle centrum for Northland, er en by med ca. 44.000 indbyggere. Byen er omgivet af skove og er smukt placeret ned til en dejlig havn, med lystbåde fra hele verden. Fortsæt til Kawakawa en lille by i Bay of Islands, tidligere en del af den lokale kulindustri og herefter dagens mål, Pahia, centralt i Bay of Islands.

Paihia, Bay of Islands

Dagen er afsat til at I kan nyde de mange skønne muligheder i Bay of Islands området. Uanset hvor I befinder jer, vil I stortset være omgivet af vand, og livet ved vandet er da også en stor del af beboernes liv, som nyder godt af både skønne strande, vandsport i alle afskygninger, fiskeri og delfinsejladser. På historiesiden, var det her i Waitangi, at den Britiske regering og den lokale Maori høvding i 1840 underskrev "Fredsaftalen ved Waitangi".

Bay of Islands - Coromandel halvøen, 380 km

Idag er der flere forskellige ruter I kan vælge mellem. I kan tage den direkte vej sydpå ad State Highway 1 lige via Auckland til Coromandel, eller I kan vælge den mere spændende rute til vestkysten gennem Opononi til den smukke kyst. Længere sydpå ad denne rute finder I Waipoua skoven, med de sidste af de mægtige Kauri træer, som i tidligere tider dækkede hele den nordlige del af nordøen. Her bliver I igen ledt ind på State Highway 1 gennem Auckland-området og videre til Coromandel halvøen. Langs kysten og Firth of Thames, finder I landsbyen Thames med minder fra det store guldeventyr omkring 1867. Fra Thames er der kun en kort, men smuk tur på tværs af halvøen til Whangamata og Pauanui.

Coromandel halvøen

Coromandel halvøen er et skønt område med varieret natur. Nyd en gåtur i de smukke kølige skove, langs den flotte og afvekslende kystlinje. Slap af på en af de små strande, gå på opdagelse i bushen, eller gør som de lokale - slap af.

Coromandel halvøen - Rotorua, 215 km

Idag er det farvel til Coromandel halvøen, men turen sydpå via Tauranga, en af nordøens største havne, går stadig forbi en gode del lækre strande. Ruten videre tager jer til hovedområdet for dyrkning af Kiwi frugt, rundt om Te Puke og ind i hjertet af det termiske område ved Rotorua.

Rotorua ligger på det centrale vulkanske plateau, hvilket gør undergrunden levende med gejsere, boblende varme mudderhuller og anden termisk aktivitet. Det mest kendte sted er Whakarewarewa Thermal Reserve.

Denne aften har vi inkluderet en hyggelig aften med lokal Maori sang og dans, samt en traditionel Hangi-middag.i Tamaki Maori landsbyen.
 

Rotorua

Dagen er afsat til at I på egen hånd kan gå på opdagelse i Rotorua og omegn, og opleve de mange varierende muligheder. Oplev Maori kulturen med en tur gennem Te Puia - Maori Arts & Crafts Institute, hvor I skal se brølende gejsere og kogende mudderhuller. Se hvordan der arbejdes med kunsthåndværk fra generation til generation, og udforsk Rainbow Springs Kiwi Wildlife Park, hvor I får et godt indtryk af det lokale dyreliv. Afslut evt.  med et besøg i The Agrodome, kendt for dets underholdende fåre- og hundeshows, eller tag bilen ud til de omkringliggende søer, væk fra den svovlagtige lugt. 
 

Rotorua - Auckland, 235 km

Sidste dag på turen er kommet, og I vender bilen mod nord tilbage mod Auckland. Turen kår gennem adskellige småbyer som Tirau og Cambridge. Et godt alternativ er en lille omvej til Waitomo og den berømte Glowworm hule, hvor I kan komme ned i den underjordiske drypstenshule og betragte de fascinerende lysende orme på hulens loft. Er I interesseret i Ringenes Herre trilogien, er det også muligt at besøge Hobitbyen, Hobbiton ved Matamata. Tilbage i storbyen Auckland afleverer I lejebilen som afslutning på en spændende rundtur på New Zealands nordø.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 16.889 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Auckland retur
 • 6 hotelovernatninger i valgte kategori
 • 7 dages billeje i valgte kategori
 • Maori Hangi middag og underholdning
 • Lokale skatter
 • Kør-selv rejsehåndbog på engelsk

Prisen inkluderer IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Turistklasse hoteller

Superior
Førsteklasse hoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller og mindre steder

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011