Eventyr på Sydøen

6 dages kør-selv-forslag til Queenstown, Mount Cook og milford sound 

oplev Sydøen i New Zealand med udgangspunkt og afslutning i Christchurch. Et tætpakket og spændende program med meget store oplevelser og en fantastisk varieret natur hver eneste dag. I kommer til Dunedin, som kaldes den mest skotske by uden for Skotland, Milford Sound med sejltur, mulighed for spændende aktiviteter i Queenstown og passerer tæt på Mt. Cook i The Southern Alps.

Turen er vores forslag til at opleve den sydlige del af Sydøen i New Zealand. Hvis I også ønsker at opleve andre dele af Sydøen eller Nordøen, så er vi klar til at tilpasse jeres kør-selv-ferie i New Zealand.

Fra 5.678 kr.
pr. person i dobbeltværelse 5 nætter inkl. transport ved ankomst og 5 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året
(Bedst oktober - april)


Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage/5 nætter

Længde:
1.661 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Christchurch – Dunedin, 363 km

Afhent jeres bil i  Christchurch lufthavn. Derefter kører I sydpå over den flade Canterburyslette med The Southern Alps på jeres højre side. Efterhånden bliver landskabet mere bakket, og I kører ind i Otagoprovinsen.

Flodkrydsninger er et gennemgående tema idag, da I undervejs krydser adskellige floder. Nyd det magiske landskab med fx noget af det smukkeste Victorianske arkitektur på den sydlige halvkugle, krydret med verdensberømte vildtområder i omegnen omkring dagens mål, Dunedin.

Dunedin – Te Anau, 298 km

Fra morgenstunden har vi inkluderet en fascinerende sejlads fra den smukt anlagte Otago Harbour. Oplev det unuikke fugle og dyreliv, som findes i området omkring Taioroa Head, hvor I kan betragte pelssæler, delfiner og et stort udvalg af sjældne havfugle bl.a. den store Northern Royal Albatros.

Efter sejladsen foertsætter I køreturen, nu på tværs af sydøen gennem det frodige landbrugsområde ”farmland of South Otago and Southland” for til sidst at komme frem til Te Anau, og dermed få det første glimt af de store bjerge og The Fjordlands. Hvis det er stille vejr, så gå i skumringen ned til Lake Te Anau og lad sjælen falde helt til ro.

Te Anau – Milford Sound – Queenstown, 406 km

I dag bliver en lang, men spændende dag. Kør ud af Te Anau med retning mod Milford Sound. En fantastisk køretur gennem tæt regnskov, vandfald og høje bjerge med snedækkede tinder til Milford Sound. Gå ombord på jeres skib og nyd de fantastiske naturscenerier med Mitre Peak og lodrette klippevægge med utallige vandfald.
Efter en oplevelsesrig sejltur på Milford Sound går turen tilbage ind i landet og videre gennem et smukt grønt og bølgende landskab – op langs med Lake Wakatipu ved foden af The Remarkables til Queenstown.

Queenstown – Mt. Cook Area – Christchurch, 594 km

En lang og indholdsrig dag ligger forude. I kører ud af Queenstown og kommer igennem en blanding af græssletter med store græstuer, opdyrket landbrugsland og ikke mindst bjerge med sne på toppen. En lille afstikker vil bringe jer til Aoraki - Mount Cook, New Zelands højeste bjerg. Nyd udsigten og den hyggelige landsby. Turen fortsættes via Lake Tekapo hvor I også kan se ”The Church of the Good Shepherd" – med et meget anderledes, men smukt alter. Sidste del af turen går gennem et smukt kludetæppe af landbrug, floder på Canterbury Plains tilbage mod Christchurch, hvor turen slutter med aflevering af bilen.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 5.678 kr.

Prisen inkluderer

  • Privat ankomsttransport til hotel
  • 5 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
  • 5 dages billeje i valgte kategori
  • Otago Peninsula Wildlife tur ved Dunedin
  • Cruise ved Milford Sound
  • Lokale skatter

Prisen inkluderer ikke

  • Flybillet

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Budget
Moteller og turistklasse hoteller

Standard
Turistklasse hoteller

Superior
Førsteklasse hoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Intern kommentar

SALGSINFORMATION

ATS Pacific Self Drive

ATS kode:  6 days South Island Adventure / CH22 NS

MU 1,25

Frapris baseret på Budget Hotels + CDAR Compact bil