Gletsjere og høje bjerge

8 dages kør-selv-forslag i verdensklasse natur

Oplev noget af verdens mest storslåede natur på denne kør-selv tur på New Zealands Syd-ø. Fra hyggelige byer til bjergpas med snetoppe og gletsjere, over græssletter og landbrugsjord til dybe dale og brusende vandfald - Natur i absolut verdensklasse.

Turen er vores forslag til at opleve Sydøen i New Zealand. Hvis I også ønsker at opleve andre dele af Sydøen eller Nordøen, så er vi klar til at tilpasse jeres kør-selv-ferie i New Zealand.

Fra 19.707 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 7 nætter inkl. transport ved ankomst, sightseeing, togtransport og 6 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året.
(Anbefalet oktober - april)

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.709 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Christchurch - Mount Cook - Queenstown, 594 km

Efter afhentning af jeres lejebilen starter eventyret. Kør mod sydvest på ud af Christchurch gennem et meget varieret landbrugsland til Lake Tekapo, besøg den ensomme men fascinerende kirke, Church of the Good Shepherd, og nyd den fatastiske udsigt til bjergkæden Southern Alps. I fortsætter ind i landet og får snart mulighed for at nyde udsigten til New Zealands højeste bjerg, Mount Cook, som strækker sig majestætisk 3.754 m. mod himmelen. Ud på eftermiddagen når I dagen mål, Queenstown, En hyggelig bjerg- og turistby også kendt som New Zealands action-hovedstad.

Milford Sound med sejlads, 580 km

Dagen står på en uforglemmelig heldagstur ind i hjertet af Milford Sound. Tag bilen vestpå fra Queenstown og kør gennem Southern Alps, forbi de smukke Mirror Lakes og ind i Eglinton dalen, en dal med ældgamle skove og vandfald. Fremme ved Milford Sound går I ombord på skibet og er klar til en endnu en naturoplevelse i verdensklasse, på en sejlads gennem fjorden til Mitre Peak med både gletsjere og vandfald. Tilbage på landjorden kan I nu køre retur til Queenstown.

Queenstown

I dag skal der fart over feltet. Vi har inkluderet en sejltur med Jetbåd på Shotover River.
Fra centrum af Queenstown bliver I transporteret til floden, hvor I går ombord på den kraftfulde Jetbåd. Sejladsen er vild og spændende, når I bliver skudt gennem vandet af de store motorer, tæt på klipper og smalle passager med pludselige stop og retningsskift. Alt sammen igen omgivet af fantastisk natur.
Eftermiddagen er til fri afbenyttelse, med mulighed for at afprøve nogle af de utroligt mange aktivitetsmuligheder i og omkring byen. Her finder I alt fra stille vandreture til bodysurfing gennem floden og de ultimative bungyjump i alle afskygninger. 
 

Queenstown - West Coast Glaciers, 355 km

I dag går turen nordpå mod den vestlige kyst og de snedækkede bjerge. Et eventyrligt sceneri åbner sig for jer, efterhånden som I nærmer jer det barske og forrevne landskab, med en skøn blanding af regnskov, vandfald og snedækkede klippetoppe. Dagens mål er bjergområdet ved West Coast Glaciers.  

West Coast Glaciers - dalvandring

Hele dagen i dag går med eventyr ved Franz Josef gletsjeren. En erfaren lokal guide tager jer med på en vanding i gjetsjerdalen langs den store Waiho flod og gletsjeren i et ubeskriveligt landskab. Her har I muligheden for at høre om områdets og gletsjerens historien og ikke mindst nå nogle fantastiske udsigtspunkter.
Efter gletsjerturen har der mulighed for at slappe af i, Glacier Hot Pool, naturlige varme kilder i regnskoven.  

West Coast Glaciers - Greymouth - Christchurch, 180 km

I dag fortsætter turen nordpå langs den vilde og barske vestkyst. Tag evt. en lille omvej og besøg Punakaiki Pancake Rocks, hvor det oprørte hav igennem tiden har formet klipperne i underlige pandekage-lignende stakke. Vel fremme I Greymouth afleverer I jeres lejebil, og går i stedet ombord på Tranz Alpine toget. Turen med Tranz Alpine er et studie i smukke bjerglandskaber på vejen østover tilbage til Christchurch. Ved ankomst i Christchurch bliver I kørt til jeres hotel.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 19.707 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Christchurch retur
 • Privat transport til hotel i Christchurch t/r
 • 7 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 6 dages billeje i valgte kategori
 • Sejlads på Milford Sound
 • Shotover Jetboat sejlads i Queenstown
 • Guidet vandring ved Franz Josef gletjeren og varme kilder 
 • Togbillet med Tranz  Alpine toget
 • Lokale skatter

Prisen inkluderer IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Budget
Moteller og turistklasse hoteller

Standard
Turistklasse hoteller

Superior
Førsteklasse hoteller

 

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011