South Island Vintage - for livsnydere

12 dages kør-selv-forslag, New zealands Syd-ø for livsnydere

Oplev sydøen med fokus på nationalparker, dyreliv, forunderlig og varieret natur med vinmarker, bjerge, gletsjere og søer. Tid til at nyde livet og hinanden. Undervejs overnatter I på hyggelige Bed & Breakfast steder.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 19.180 kr.
pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 11 nætter, ankomsthjælp, Sightseeing, sejlads og 12 dage billeje med gps og kørselsvejledning

Rejseperiode:
1.april 2018 – 31. marts 2019

Startdag:
Daglig

Varighed:
12 dage/11 nætter

Længde:
2.432 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dagsprogram

 • Dag 1 : Christchurch
 • Dag 2 : Christchurch - Blenheim (309 km)
 • Dag 3 : Blenheim
 • Dag 4 : Blenheim - Hokitika (362 km)
 • Dag 5 : Hokitika - Wanaka (419 km)
 • Dag 6 : Wanaka - Queenstown (113 km)
 • Dag 7 : Queenstown
 • Dag 8 : Milford Sound (580 km)
 • Dag 9 : Queenstown - Dunedin (286 km)
 • Dag 10: Dunedin
 • Dag 11: Dunedin - Christchurch (363 km)
 • Dag 12: Christchurch

Christchurch

Efter ankomst i Christchurch lufthavn, Bliver I mødt i lufthavnen og får udleveres jeres dokumenter og afhenter bilen. Herefter kan I nyde byen og området omkring.

Overnatning: The Classic Villa

Christchurch - Blenheim, 309 km

I forlader Christchurch og kører nordpå langs kysten. Her kommer I igennem Kaikoura, som udover blændende bjerg- og havudsigt også byder på en del spændende sighseeing muligheder med fx Whale Watching, delfiner og sæler. I fortsætter langs dejlige surfstrande, gennem vinmarker og olivenlunde til dagens mål, Blenheim, hjertet i landets vinproduktion i Marlborough området.

 Overnatning: The Peppertree Resort

Blenheim

Blenheim er den ideelle base for oplevelser i vinlandet. Her har I muligheden for at komme tæt på både vinproduktion og gourmet madkultur. Lej evt. en cykel og kom rundt til nogle af de skønne vingårde. Vil I have lidt mere eventyr, anbefaler vi en tur til Abel Tasman National Park, et kyst paradis med mulighed for forskellige former for sejlads.

Overnatning: The Peppertree Resort  

Blenheim - Hokitika, 362 km

Så går turen videre mod vest og et helt andet landskab. Den noget mere vilde vestkyst er et øde, men flot område. Her bestemmer naturen og udsigten præges af bjerge, vandfald og store skove. Dagens mål er Hokitika, centrum for de mange naturoplevelser i området. Vi anbefaler at I gør et stop ved Punakaiki Pancake Rocks før ankomst til Hokitika.

Overnatning: Rimu Lodge

Hokitika - Wanaka, 419 km

I fortsætter nu sydpå langs vestkysten til de to fascinerende gletsjere, Franz Josef og Fox. Istungerne står som et monument over den sidste istid, og intet andet sted i verden kommer gletsjere så tæt på havet. Nyd den fabelagtige natur mens I begynder at køre ind i landet til Haast passet. Vejen snor sig gennem Aspiring National Park mod Kawea og Wanaka søerne, som danner en smuk ramme om det sidste stykke vej til Wanaka.

Overnatning: Wanaka Springs Lodge

 

Wanaka - Queenstown, 113 km

I dag fortsætter I længere sydpå over floderne Clutha og Cardrona, og via Dunstan søen til Cromwell. Fortsæt gennem Kawarau slugten og I ankommer til dagens mål Queenstown. En alternative og smuk rute til Queenstown er via Crown Range Road, som er New Zealands højest beliggende asfalterede highway. Denne rute er kortere end via Cromwell, men rejsetiden er noget længere, da vejene er meget snoede. Ruten kan ikke anbefales ved vintertid.

Overnatning: Queenstown Country Lodge

Queenstown

Hele dagen er sat af til at nyde området i og omkring Queenstown. Her er alle muligheder for skønne aktiviteter lige fra stille vandreture, cykeludlejning, bådture og mere actionprægede ting som bungyjump og bodysurfing.

Vi har inkluderet en tur med Skyline Gondola, hvor I kan nyd udsigten fra Bobs Peak over området med bjerg-, by- og søudsigt. Turen ned foregår på den sjove Luge-bane, en blanding af en bobslæde og en go-cart.

Overnatning: Queenstown Country Lodge
 

Heldagstur Milford Sound, 580 km

Dagen er afsat til oplevelser med fjordsejlads i Milford Sound. Start tidligt fra Queenstown og kør sydpå via Lake Te Anau til Milford Sound, et unikt område fuld af naturrigdom med smukke fjorde og lodrette klippevægge. I kører gennem de sydlige alper og forbi de smukke Mirror Lakes og Eglinton Valley. Ved Milford Sound venter en smuk sejlads ind i hjertet af Milford Sound. Nyd denne smukke fjord og oplev forunderlige Mitre Peak med vandfald og majestætiske klipper.
Efter endt sejltur kører I tilbage til Queenstown.

Overnatning: Queenstown Country Lodge 

Queenstown - Dunedin, 286 km

I dag går turen mod øst tilbage over landet til området Central Otega, en tur gennem gammelt pioneerland nu domineret af sletter, frugtplantager og vingårde. Dagens mål er Dunedin, sydøens næststørste by med tydelige aner til Skotland.

Overnatning: Camp Estate

Dunedin

Dagen er afsat til at nyde Dunedin og kysten i Otago. Området bliver populært kaldt New Zealands Øko-hovedstad. Hele området er domineret af den smukkeste natur krydret med fascinerende kulturhistorie, og ikke mindt et spændende dyreliv inklusiv nogle af de sjældne pingvinarter og de majestætiske Albatrosser. Brug dagen i natur, på stranden eller måske på golfbanen.

Overnatning: Camp Estate

Dunedin - Christchurch, 363 km

Så går turen videre nordpå langs Otago kysten mod Christchurch. Husk at gør et stop lige syd for Oamaru ved Moerakai, hvor kæmpe klippestykker ligger spredt langs stranden. Turen videre herfra flader nu ud, og det sidste stykke vej kører I over Canterbury sletten tilbage til Christchurch.

Overnatning: The Classic Villa

Christchurch

Sidste dag er kommet og I tager lejebilen de sidste kilometer til lufthavnen, hvorfra I kan påbegynde hjemrejsen eller tage videre til nye oplevelser.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 19.180 kr..

Prisen inkluderer

 • Udlevering af dokumenter ved ankomst
 • 11 nætter i dobbeltværelse på eksklusive Boutique hoteller og lodges
 • Morgenmad
 • 12 dages billeje i valgte kategori
 • Queenstown Skyline Gondola og Luge
 • Milford Sound sejlads
 • Lokale skatter
 • Kørselsvejledning på engelsk

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter

 

Om rejsen

På denne tur overnatter I på hyggelige mindre steder, som er nøje udvalgt for deres charme, kvalitet og ikke mindst placering.
Unique & Boutique

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Intern kommentar

SALGSINFORMATION

ATS Pacific Self Drive - Unique & Boutique.
12 Days South Island Vintage: Kode CH52

MU 1,25

Frapris baseret på CDAR Compact Bil