Sydøen med familie og venner

9 dages kør-selv-forslag, med familie og venner rundt på sydøen

Oplev New Zealands verdensklasse natur varierende fra høje bjerge, gletsjere og varme kilder, til smukke søer, vandfald og forundelige klippeformationer. Tid til hygge og store oplevelser med dine nærmeste.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

 

Fra 17.625 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold v/4 personer i lejlighed med 2 soveværelser i 8 nætter inkl. sightseeings, 8 dages billeje med gps og kørselsvejledning

 

Rejseperiode:
Året rundt
(Bedst oktober - april)


Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
1.054 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Christchurch - Lake Takepo, 227 km

Turen går nu mod sydvest gennem et smukt kludetæppe af landbrugsland på Canterbury sletten til den smukke turkisfarvede sø, Lake Takepo. Eftermiddagen kan I fx bruge til at nyde Tekapo Hot Springs beliggende i det smukke landskab domineret af grå klippe og alpin flora.

Lake Takepo - Queenstown, 256 km

Videre sydpå kommer I idag gennem en meget varieret og smukt landskab. Nyd udsigten til floddale, bøgeskove og flotte langstrakte eng arealer. Dagens mål er Queenstown, en smukt placeret alpeby også kendt som New Zealands aktion hovedstad.
Vi har inkluderet en tur med Skyline gondol til toppen af Bob´s Peak, hvor I får en fabelagtig udsigt over byen, søen og bjergene. Turen tilbage ned til byen foregår i bobslæde på hjul, de såkaldte "Luge".
De næste par dage er der god mulighed for at udforske og måske afprøve nogle af de mange aktivitetsmuligheder.

Queenstown - Wanaka, 113 km

Så går turen nordpå igen. I kan kører den forholdsvise korte tur gennem Kawarau slugten via Cromwell og Lake Dunstan til Wanaka. En alternativ og imponerende rute går via Crown Range Road, som er landets højest beliggende asfalterede vej. Denne tur er kortere end via Cromwell men tager alligevel en del længere tid pga.  de snoede veje. Turen over Crown Range kan ikke anbefales i den New Zealandske vinter. Efter ankomst kan eftermiddagen bruges på lokale aktiviteter.

Forslag til aktiviteter.
- Puzzling World, forlystelsespark med labyrinter og andre sjove ting.
- Siberia Experience, Sightseeing med fly, jetboats smat vandreture.

Wanaka - Franz Josef, 285 km

I dag fortsætter i mod nordvest. Oplev et landskab gennemskåret af floder, regnskove og adskillige vandfald, på jeres vej mod den barske vestkyst. Dette fjerntliggende område præsenterer et barskt men meget smukt landskab domineret af de fabelagtige og forholdsvis let tilgængelige gletjere, Franz Josf og Fox. Her finder I lette vandreture til foden af istungerne. Vi har inkluderet en afslappende oplevelse i Glacier Hot Pools.

Franz Josef - Greymouth - Christchurch, 173 km

Fortsæt op langs vestkysten. Tag evt. en lille omvej og besøg Punakaiki Pancake Rocks, hvor det oprørte hav igennem tiden har formet klipperne i underlige pandekagelignende stakke. Vel fremme I Greymouth afleverer I jeres lejebil, og går i stedet ombord på Tranz Alpine toget. Turen med Tranz Alpine er et studie i smukke bjerglandskaber på vejen østover tilbage til Christchurch. Ved ankomst i Christchurch bliver I kørt til jeres hotel.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.625 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Christchurch retur

 • Hotelophold 8 nætter i lejligheder med 2 soveværelser

 • 8 dage billeje, Premium 4WD med GPS

 • Skyline Gondol og Luge i Queenstown

 • Adgang til Tekapo Springs

 • Glacier Hot Pool ved Franz Josef

 • Togtur med Tranz Alpine fra Greymouth til Christchurch

 • Lokale skatter

 

Prisen inkluderer IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

 

Om rejsen

Hotellerne
Vi har fokus på, at I får god plads at nyde hinandens selskab og de mange oplevelsesmuligheder. På hotellerne har vi udvalgt lejligheder med 2 soveværelser, som har godt med fællesplads, men stadig også plads til privatliv.

Christchurch
Heritage Christchurch Hotel

Lake Takepo
Mantra Lake Takepo Hotel

Queenstown
Oaks Shores Hotel

Wanaka
Distinction Alpine Resort Wanaka

Franz Josef
Glenfern Villas

Vi har inkluderet en Full Size 5 dørs 4WD bil med GPS, som giver plads til familier eller vennepar. Bilen har plads til op til 5 personer, 2 store kufferter og 2 små kufferter. (Vejledende biltype: Toyota Prado).

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011