Rotorua

Boblende undergrund i Rotorua

Rotorua er en mærkelig turistattraktion. Når du ankommer til byen og kører gennem de snorlige gader, ser alting ganske kedeligt ud. Desuden stinker der af svovl. En lugt, der leder tankerne hen på rådne æg. Men hav tålmodighed. For når du først kommer tæt på jordens indre – sådan føles den boblende undergrund – så er Rotorua vildt fascinerende! Her er undergrunden levende med varmekilder, gejsere og boblende mudderhuller – og i de smukkeste farver med orange og gule nuancer.

Inspiration

Fantastiske UNDERGRUNDSOPLEVELSER

Når du nu er her, bør du tage det hele med. Du vil helt sikkert blive overvældet og fascineret af naturens kræfter. Henholdsvis 20 og 30 km sydpå fra Rotorua ligger Waimangu Valley og Wai-o-tapu. Her har du store områder, du kan trave igennem med endnu flere farver, dufte og mineraler. Det er vitterligt bare SÅ syret. Lady Knox-gejseren ligger i Wai-o-tapu, og det er 20 meter god, høj underholdning.

SPABADE OG WELLNESS I ROTORUA

Ligegyldigt hvor du befinder dig i Rotorua, så bobler det hele tiden lige under dig. Det giver nogle behagelige fordele. Mange af hotellerne har nemlig gratis spabade og altid varme swimmingpools. Vil du have en helt speciel badeoplevelse, så besøg Polynesian Spa og prøv at hoppe ned i de mange forskellige bade. Det skulle være vældig sundt, og det er i hvert fald en sjov oplevelse og godt for sjælen.

Masser af oplevelser i nærheden af Rotorua

Hobbiton, der fører dig ind i Ringenes Herre-universet, vilde oplevelser på Kaituna RIver eller maori-kultur i Whakarewarewa? Der er et overvældende antal spændende oplevelser ikke langt fra Rotorua, som kan gøre turen til et hit for hele familien. Hvad skal du opleve?

kort

Vis på kort

Oplev Nordøen